CUMA KARAAHMETLİ, DÜNYA ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’da berberlik mesleğinin duayenleri arasında yer alan Cuma Karaahmetli Exclusive Salonu sahibi Cuma Karaahmetli, Arnavutluk’ta 22 ülkenin katılımıyla düzenlenecek Global Fashion Progress İntertional Dünya Kupası’nda Türkiye’yi temsil edecek.
Global Fashion Progress İntertional Dünya Kupası, Arnavutluk’un Tiran şehri ev sahipliğinde 29 -30-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Şampiyonaya, Türkiye ile beraber İngiltere, İspanya, İtalya, Danimarka, Rusya, İsveç ve Macaristan gibi 22 ülkeden saç tasarım ve güzellik uzmanı katılacak. Hatay’da saç kesimi ve tasarımı adına bugüne kadar büyük başarılar elde eden ve katıldığı yarışmalarda adından sıkça söz ettiren Cuma Karaahmetli, bu büyük organizasyonda ülkemizi temsil edecek 15 kişiden biri oldu.

“ÜLKEMİZ ADINA YARIŞMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM”
Uluslararası alanda ay yıldızlı bayrağı dalgalandırmanın kendisi için büyük gurur ve mutluluk olduğunu dile getiren Cuma Karaahmetli, “22 ülke temsilcilerinin bulunduğu bir yarışmada, 15 meslektaşımdan biri olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Her alanda mesleğimi daha ileri götürmek ve ‘bilgi-birikimimin üstüne neler katabilirim’ derdindeyim. Nitekim bu güne kadar da bu vizyonla yoluma devam ettim. Şimdi de ülkemiz adına yarışmak için yola çıktım. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Biz inandık ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak için kilometrelerce yol geldik. Mesleğim adına, bugüne kadar yaptığım fedakarlıkların karşılığını aldım, çünkü her gittiğim yerde bir şeyler öğrendim, üzerine bir şeyler kattım. Bu organizasyon da bizim için kazanç ve bu kapsamda hem ülkemi hem de ilimi temsil etmek benim en büyük gurur kaynağım” dedi. Karaahmetli, Türkiye’yi temsil edeceği bu büyük organizasyona katılımından dolayı sponsorluğunu üstlenen “CSR Turizm”e şükranlarını sundu.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu