Çocukların Doktora Gitmekten Korkmadıkları İsim : “ M.Tayyip Arslan ”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Çocuklarda yaşanan en zor konulardan biridir doktor korkusu.İşte böylesine önemli bir konuda çocukların korkmadan güle oynaya muayeneye gittikleri ve bir kez giden doktorun yeniden gitmek istediği bir doktor olduğu duyumunu aldığımızda soluğu Özel Defne Hastanesi çocuk Polikliniğinde aldık. Minik hastaların amcası Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzm.Dr.Mehmet Tayyip Arslan’ı ziyaret ettik. Hatay merkez ilçe başta olmak üzere tüm ilçeler ve köylerden ailelerin tercih ettiği M.Tayyip Arslan hoca teşhislerinde ki başarının yanında hastalarına göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka ile herkesten tam not alan başarılı bir hoca olarak çıktı karşımıza.

Marmara Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi mezunu olan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzm.Dr.Mehmet Tayyip Arslan,uzmanlığını Ege Üniversitesi Çocuk Hastalıkları bölümünde yapmıştır.
Çocuk doktoru sadece hastalık döneminde değil çocuğun gelişiminin her evresinde ihtiyaç duyulan en önemli kişiler diyen Arslan,Ailelerin mecbur kalmadıkça çocuk doktorlarını değiştirmemeleri gerektiğinin altını çizdi.Yaşanılan herhangi bir sorunda çocukları iyi tanıyan doktorun en uygun tedavi yöntemini başarıyla gerçekleştirebileceğini ifade eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzm.Dr.Mehmet Tayyip Arslan Özel Defne Hastanesinde 7/24 kendisine ulaşabileceğini vurguladı.
Aileler takdir ettikleri ve son derece memnun olduklarını ifade ettikleri Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzm.Dr.Mehmet Tayyip Arslan için ,çocuklarına göstermiş olduğu yakın ilgi ve doğru teşhisleri için şükranlarını sunarken ,saat kaç olursa olsun ihtiyaç durumunda çok hızlı bir şekilde görevine gelen başarılı hocaya başarılarının daim olması temennisi ile teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu