Çilingir Yapı Dekorasyon Altınözü’nde açıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

elişen ve güzelleşen Altınözü’nde bir yeni işletme daha hizmete başladı. Altınözü Fatikli Mahallesi’nde açılan Çilingir Yapı Dekorasyon’nun kapıları Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın açılış kurdelesini kestiği açılışa AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, Çilingir Ailesi ve yakınları katılım gösterdi.

Açılıştan önce kısa bir konuşma yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçede bu ve buna benzer yeni işletmelerin açılıyor olmasından duyduğu memnuniyeti paylaştı. Çilingir ailesine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Sarı, “Çilingir ailesine yeni işletmeleri hayırlı uğurlu olsun. Çilingir ailesini tebrik ediyorum ve böyle bir işletmeyi Altınözü’ne kazandırdıkları için aynı zamanda teşekkür ediyorum. Altınözü’müz bütün sektörlerin buluştuğu bir ilçe haline geliyor, hatta geldi. İlçemize hep beraber olmayanları getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Sarı açılışın ardından Çilingir Yapı Dekorasyon İşletme Sahibi Mişel Çilingir’den bilgi aldı. İşletme sahibi Mişel Çilingir, Başkan Sarı’ya katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Çilingir Yapı Dekorasyon işletmesine tüm vatandaşları davet etti.

İşletme hakkında bilgi veren Çilingir, “Evlerinizin her köşesine uygun ürünler için misafir olmaktan mutluluk duyacağız. Mobilya, mutfak, yatak odası takımları, ahşap kapı pencere sistemleri, baza takımları, ahşap parke, daraba sistemleri ve daha birçok ürünümüzle sizlerin karşısındayız. Kaliteden ödün vermeyerek başladığımız yolculuğumuza aynı şekilde devam edeceğiz.Tüm ürünlerimizde seçeneklerimiz oldukça geniş. Fatikli Mahallesi M.Cavid Alkan Caddesinde açtığımız işyerimize herkesi bekliyoruz” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu