Cihangir:”Her şey Ürgenpaşa için!”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Mart 2024’te yapılması beklenen yerel seçimlerle ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya’nın sevilen ismi Ömer Cihangir, Muhtar adayı olduğu Ürgenpaşa mahalle sakinlerinden destek istedi.
HRT de yaptığı Spor programlarıyla bilinen Ömer Cihangir, Ürgenpaşa mahale sakinlerinin kendisini muhtar seçmeleri halinde mahallenin tüm eksikliklerini gidermek için gecesini gündüzüne katacağını söyledi.
Cihangir, “Bir yılını doldurduğumuz depremlerde Ürgenpaşa mahallesi ne yazık ki büyük kayıplar verdi, ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, zor günler geçiriyoruz. Mahallemizin tekrar ayağa kalkması, eski günlerine dönmesi için hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Bu kapsamda mahalle sakinlerinden gelen yoğun talep üzerine Ürgenpaşa Mahallesi muhtarlığına adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Göreve seçileyim, seçilmeyeyim hiç önemli değil, Ürgenpaşa’ya her zaman destek olacağımın sözünü veriyorum” ifadesinde bulundu.
Ömer Cihangir, Ürgenpaşa Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını koyan diğer adaylara başarılar dileyerek, “Bu bir hizmet yarışı, hepimiz Ürgenpaşa’ya hizmet için talip olduk, o yüzden tüm aday arkadaşlarıma saygı duyuyor, başarılar diliyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu