Çiftçioğlu mutfağında künefe şöleni

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Çiftçioğlu mutfağında künefe şöleni

Arçelik Çiftçioğlu Çekmece Mahallesi’ndeki şubelerinde bulunan canlı mutfaklarında ağırladıkları misafirlerine Dalga Künefe ile unutulmaz lezzetler sundu.

Çekmece Mahallesinde bulunan canlı mutfaklarda misafirlerini ağırlayan Arçelik Çiftçioğlu LTD Yöneticisi Mişel Çiftçioğlu, “Yeni mağazamızda çok değerli misafirlerimizi ağırladık. Arçelik pazarlama A.Ş. Satış direktörü Benay Bakışkan, pazarlama direktörü Mehmet Tüfekçi , Adana  Şube Müdürü Murat Bana, Adana Bölge Müdürü Ersan Demirkıran ve Hatay Bayi yönetmeni Serhat Yağancanlı mutfağımızda Hatay’ımızın meşhur peynirli künefesini hazırlayıp ikram ettik. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Arçelik Çiftçioğlu LTD Yöneticisi Mişel Çiftçioğlu, ” Hatay’da ilk ve tek olan aynı zamanda müşterinin dilediği gibi kullanabildikleri canlı mutfağımızında bu kez  misafirlerimize Dalgaç Künefe ile beraber benzersiz bir künefe lezzeti sunduk. Canlı mutfağımız misafirlerimizin yanı sıra  müşterilerilerimize samimi ve güvenilir alışveriş imkanı sunmamız için çok önemlidir.  Gelen müşterilerimiz burada ürünü görüyor,  hatta mağazamızda deniyor ondan sonra almaya karar veriyor” dedi.

MİSAFİRLER DALGAÇ LEZZETİYLE TANIŞTI

Hatay’ın en önemli tatlarından biri olan künefe ikramı için tercihlerini ‘’Künefenin tatlı yüzü’’ sloganıyla 1949 yılında yola çıkan ve o günden bu güne müşterilerine sunduğu benzersiz lezzeti ile bölgemizde zirvede olan Dalgaç Künefe’den yana kullanan Arçelik Çiftçioğlu, misafirlerine unutulmayacak anlar yaşattı.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu