Çiftçioğlu Arçelik’ten Yeni Şube Hamlesi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Müşterilerine  Kaliteli hizmet verip, sağlıklı büyümeyi hedefleyen Çiftçioğlu Arçelik Altınözü ve Antakya’da bulunan şubelerine ilave olarak Çekmece Mahallesi’nde açtıkları yeni şubesiyle gücüne  güç kattı. Bölgemiz dayanıklı tüketim ürünleri sektöründe en çok tercih edilen firmaların başında gelen Çiftçioğlu Arçelik,Hatay’ın en güçlü Arçelik bayisi olmasının yanında satış rakamlarında defalarca Türkiye derecesi yapan bir firma olarak da çıkıyor karşımıza.

“Hatay’ın en büyük yeni konsept mağazası Çekmece’de” sloğanı ile yeni şubelerinin açılışını gerçekleştiren Arçelik Çiftçioğlu LTD Yöneticisi Mişel Çiftçioğlu Covid-19 tedbirleri kapsamında her türlü önlemin alındığı yeni işyerlerinde sosyal mesafe kuralına uygun bir biçimde hizmet verdiklerinin altını çizerek kalitenin adresi haline gelen mağazalarına tüm vatandaşları davet etti.

Çekmece mağazalarının kısa sürede gördüğü yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arçelik Çiftçioğlu LTD Yöneticisi Mişel Çiftçioğlu yaptığı açıklamasında :” Şirketimiz ÇiftçioğluLTD 1971 yılından itibaren bugüne kadar sektörde yerini almakta olan ve faaliyete geçmiş beyaz eşya ve Mobilya sektöründe güven ve çağdaş hizmet kalitesini hep önde tutmuştur.İşletmemiz Arçelik ve Mondi markaları ile beyaz eşya ve mobilya da konusunda güven, istikrar ve kaliteli hizmetiyle köklü bir geçmişe dayanan bilgi ve deneyimlere sahiptir. Yıllar içinde biriktirdiğimiz uzmanlık değeriyle, Müşterilerimize güvenilir ve tutarlı bir hizmet sunuyoruz. Yaptığımız her işte dürüstlük ve şeffaflığımızla gurur duyuyoruz.

VİZYONUMUZ ; Hizmet, anlayış, müşteri odaklı çalışma ve dünya standardını bulmak vizyonumuzu oluşturmaktadır.

MİSYONUMUZ ; İnsanlığın mutluluğunu önde tutarak bilgi ve çağdaşlık ilkesi doğrultusunda çalışmak misyonumuzu oluşturmaktadır.

ÇiftçioğluLTD olarak, Bayiliğini yaptığımız şirketlerin temel değerlerine ve müşterilerimizin bize olan güvenine sıkı sıkıya bağlıyız. Bayiliğini yaptığımız şirketlerin temel değerlerine ve müşterilerimizin bize olan güvenine sıkı sıkıya bağlıyız. 50 yıllık deneyimimizi, kesintisiz bir performansa ve dinamizme dönüştürdük. Gelecek için güçlü bir temel kurduk.Firma olarak Geleceği hedefliyoruz. Müşterilerimizin yararı için yenilikçi uygulamaları kucaklamaya hazırız. İşimizin özündeki takım ruhu bizim rekabet gücümüzü sürekli kılıyor. Güçlü bir takım çalışmasının iş yaşantısında başarı için tek yol olduğunu biliyoruz. Müşterilerimize en iyi şekilde hizmet etmenin yolunun, onların tarafında olmak olduğunu biliyoruz.

İşte bu düşünce ve hedefler doğrultusunda en büyük yeni konsept mağazası olma özelliğindeki yeni şubemizi bölgemize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyor herkesi mağazalarımıza davet ediyoruz.”dedi.

www.ciftcioglultd.com  sitesine girerek ve 0541 876  86 46 telefon numarasından mağazaya ve birbirinden kaliteli ürünlere ulaşabilişiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu