Çiftçioğlu Arçelik Canlı Mutfağında Lezzet Şov

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz günlerde faaliyete başlamasına rağmen adından sıkça söz ettirmeyi başaran Çiftçioğlu Arçelik Çekmece Konsept Mağazasında düzenlenen tanıtım programında önemli konuklar ağırlanırken alanında deneyimli şefler resmen lezzet şov yaptılar. Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur , Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Defne Kaymakamı Defne Kaymakamı Nevzat Şengök’ün katıldığı Arçelik canlı mutfak tanıtım programında Antakya gastronomi derneği kurucu başkanı Ünal Kahraman ve Saurani Cafe işletmecisi Şef Sedat İnanç sergiledikleri canlı performans ile konukları adeta büyülerken bölgemiz için çok değerli bir ürün olan karakılçık buğdayından yaptıkları yemek lezzeti ile tam not aldılar.

Güzel bir tanıtım programında birbirinden değerli konukları ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını söyleyen Arçelik Çiftçioğlu LTD Yöneticisi Mişel Çiftçioğlu yaptığı açıklamasında : ” Hatay’da ilk ve tek olan aynı zamanda müşterinin dilediği gibi kullanabildikleri canlı mutfağımızın tanıtım programını gerçekleştirdik. Müşterilerilerimize samimi ve güvenilir alışveriş imkanı sunmak bizim için çok önemlidir.  Gelen müşterilerimiz burada ürünü görüyor,  hatta mağazamızda deniyor ondan sonra almaya karar veriyor. “dedi.

Çiftçioğlu Arçelik işletmecilerinden Kosta Çiftçioğlu davetlerini kırmayıp yeni şubelerine ziyarette bulunan Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur , Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Defne Kaymakamı Defne Kaymakamı Nevzat Şengök’e teşekkür ederek ; “Çiftçioğlu ailesi olarak sizin gibi değerli insanları mağazamızda ağırlamaktan mutluluklar duyduk. Bugün burada olduğunuz için size  çok teşekkür ederiz” dedi.

Arçelik canlı mutfağı oldukça beğenen protokol üyeleri Çiftçioğlu Arçelik Yöneticileri Mişel ve Kosta Çiftçioğluna hayırlı olsun dilekleri ile çalışmalarında başarılar dilediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu