Çiftçioğlu Arçelik 4.Kez Türkiye Şampiyonu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye geneli yapılan Türkiye Finans Katılım Bankası Hızlı finansman Arçelik Kampanya Yarışmalarında elde ettiği şampiyonluklar ile dikkatleri üzerinde toplayan Çiftçioğlu Arçelik Stadyum Şube Satış danışmanları Miyase uysal ve Murat Demircioğlu  bu yılda ödülü kimseye  kaptırmayarak 4.kez Türkiye Şampiyonu oldu. Bölgemiz dayanıklı tüketim malları sektörünün marka kuruluşu Çiftçioğlu Arçelik Stadyum şubenin başarısı Çiftçioğlu Arçelik ailesinde büyük sevinç yarattı.

Türkiye’de katılım bankacılığının öncü kurumu olmasının yanında sahip olduğu bilgi birikimini ve deneyimi ülkemiz bankacılık sektörünün geleceğine taşıyacak vizyon, misyon ve değerlerle sahip olan Türkiye Finans’ın Katılım Bankası Hızlı finansman Arçelik Kampanya Yarışmasında elde edilen başarı ile farkını bir kez daha ortaya koymayı başaran Çiftçioğlu Arçelik ekibi ödülünü Türkiye Finans Bölge Yöneticisi Semih Uygun’un elinden aldı.

Çiftçioğlu Arçelik Çekmece  şubesinde gerçekleşen ödül törenine Çiftçioğlu Arçelik Yönetim Kurulu Başkanı Mişel Çiftçioğlu, Türkiye Finans Bölge Yöneticisi Semih Uygun, Türkiye Finans Antakya Şube Müdürü Yener Düzenli, Türkiye Finans Müşteri ilişkileri yetkilisi Bilal Ceylan ve Çiftçioğlu Arçelik çalışanları katıldı.

Birincilik belgesi ve ödül olan IPhone 11 Pro marka cep telefonunu Türkiye Finans Bölge YöneticisiSemih Uygun’un elinden Çiftçioğlu Arçelik çalışanlarından Miyase Uysal  ve Murat Demircioğlu aldılar.

Türkiye geneli yapılan Türkiye Finans Katılım Bankası Hızlı finansman Arçelik Kampanya Yarışması Türkiye Birinciliği başarılarından dolayı Çiftçioğlu Arçelik ekibini kutlayan Türkiye Finans Bölge Yöneticisi Semih Uygun,Yaptıkları başarılı çalışmalar ile Türkiye Finans ailesi için büyük önem arz eden Çiftçioğlu Arçelik’e çalışmalarında başarılar diledi.

Türkiye birinciliğini 4.kez  kazanmak için özverili bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Miyase Uysal  ve Murat Demircioğlu,Çiftçioğlu Arçelik olarak başarı elde etmek adına var güçleri ile çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizerek birinciliğin Çiftçioğlu Arçelik ailesine hayırlı olması dileğinde bulundular.

Ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu