Çiftçiler sonunda tapularına kavuştu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hassa Haydarlar mahallesinde oturan vatandaşlar, yıllar sonra tapularına kavuştular. Haydarlar mahallesinde tapularını almaya hak kazanan 23 çiftçiye ait tapu dağıtım törenine Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, İlçe Başkanı Cafer Sarı ve vatandaşlar katıldı.

820 dekar alana tapuların verilmesine ilişkin tapu dağıtım töreni, Haydarlar gölünün eşsiz manzarasında yapıldı.

Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz yaptığı konuşmada, Hassa’nın son yıllarda gelişim ve büyümesinin devam ettiğini belirtti ve bu tapuların vatandaşlar için büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Belediye Başkanı Kara Memmet ise “Hassa’ya hizmet etmekten gurur duyduklarını, köylülere seçim dönemi söz verilen tapuları dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek tapu sorununu takip ederek çözen Vekilimiz Hüseyin Yayman’a teşekkür ederiz” dedi.

SEÇİM VAADİ GERÇEK OLDU

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı konuşmada, “2018 seçiminde söz verdiğimiz zeytin arazilerinin tapularını hak sahiplerine dağıtmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yılda hak sahibi vatandaşlarımıza tapu dağıtmıştık. Hak sahibi vatandaşlarımıza tapularıyla buluşturmaya devam edeceğiz. Bölgemizde birçok mahallemizde zeytin ekilmesi ve orman vasfını yitirmiş alanlarda zeytin aşılaması hususunda çalışmalar yapıldı. Çok büyük alanlarda üretim için büyük aşamalar kaydedildi. Daha çok çalışmaya ve üretmeye ihtiyacımız var. Türkiye’mizi büyütmeye ve çocuklarımıza daha iyi gelecek hazırlamak zorundayız. Zeytin alanlarımıza sahip çıkmalıyız. “dedi.

Milletvekili Yayman 23 vatandaşa tapu dağıtımın yanında 289 çiftçiye kullanım belgesi verildiğini söyledi.

Yayman “Tapuların hak sahiplerine dağıtılması çalışmalarının yürütülmesinde Kaymakamımız Ahmet Korkmaz’a, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş’a, Ak Parti İlçe Başkanı Cafer Sarı’ya ve tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kullanım belgesi alan 289 vatandaşımız 5 yıl sonra tapularına kavuşacaklar.

Halkımızın sorunlarını çözme konusunda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği büyük hassasiyet ve özeni bizlerde temsilcileri olarak gösteriyoruz. Ak Parti olarak işimiz gücümüz halkımıza hizmet etmek, sorunlarını çözmektir” dedi.

Konuşmalar ardından 23 vatandaşa tapularının dağıtımı yapıldı. Vatandaşların mutluluğu gözlerinden okunurken Hükümete teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu