CHP Hatay  Milletvekilleri ve Başkan Savaş’tan  HAGİAD’a Ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur,İsmet Tokdemir,Suzan Şahin ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağan genel kurul ile göreve gelen Hatay Genç İş İnsanları Derneği yönetimini ziyaret ettiler. Hatay Genç İş İnsanları Derneği toplantı salonunda gerçekleşen ziyaret programında HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Rende ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundular.

HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Rende ve Yönetim kurulu üyelerini tebrik eden CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur,İsmet Tokdemir,Suzan Şahin ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş,Yeni dönem projeleri hakkında bilgi aldıkları Hatay Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar dilediler.

Hatay Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu olarak CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur,İsmet Tokdemir,Suzan Şahin ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Rende,Kendilerini Hatay Genç İş İnsanları Derneğinde ağırlamaktan mutluluk duydukları konuklarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu