CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy: “SOSYAL VE TOPLUMSAL PROJELERİMİZLE ANTAKYA’YI YÖNETMEYE HAZIRIZ”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, konteyner kentlerde yaşamını sürdüren depremzedelerin yanı sıra Antakya Küçük Sanayi Sitesi ile mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, beraberinde bulunan belediye meclis üyesi adayları ile birlikte esnaf ve konteyner kentte yaşamını sürdüren vatandaşları ziyaret ederek 31 Mart sonrası işbaşına geldiklerinde hayata geçirecekleri projeleri anlatmaya devam ediyor. Yağan aşırı yağmura rağmen çalışmalarını durmadan ve dinlenmeden sürdüren Dr. Hüseyin Aksoy tarafından hazırlanan sosyal ve toplumsal projeleri esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük destek görmeye devam ediyor.

“SANAYİ STESİ PROJELERİMİZLE CAN BULACAK”
Yapılacak olan seçimler öncesinde seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Antakya Küçük Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Esnaflarımızın sorunlarını ve yeni sanayi sitesinin sorunlarını yakından biliyorum. İnşallah 31 Mart’ta esnafımızın ve Antakyalı vatandaşlarımızın destekleriyle ‘Sanayi Sitesi Can Bulacak’ projemiz ile esnafımız keyifle çalışacak, vatandaşlarımıza ise rahatlıkla sanayiye gelecek ve herkes memnun olacak. 31 Mart’tan sonra Antakya için yeni bir başlangıç yapacağız. İşimiz Gücümüz, Gecemiz Gündüzümüz Antakya olacak. Esnaflarımıza karşılamalarından dolayı teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

“PROJELERİMİZ İLE TÜM YARALAMIZI SARACAĞIZ”
Esnaf ziyaretlerinin ardından konteyner kentlerde yaşamını sürdüren depremzedeleri hanelerinde ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Geleceğimiz olan çocuklar, kadınlarımız, engellilerimiz, yaşlılarımız için hazırladığımız projeler ile tüm yaraları saracak hiç kimse yalnız kalmayacak. Antakya’mızın yeniden küllerinden doğması için hep birlikte üretip ve kazanacağız. Bizler bu işe yüreğimizi ortaya koyduk. 31 Mart’ta Allah’ın izni hemşerilerimizin destekleriyle belediyeyi kazanıp ertesi gün hemen projelerimizi hayata geçireceğiz. Ayrıca ziyaret esnasında Cumhuriyetimiz ile yaşıt olan 110 yaşındaki saygıdeğer büyüğümüzün duasını alarak ve bizlere olan desteğinden dolayı kendisine sağlıklı bir yaşam diliyor, misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhuriyet ile yaşıt, Cumhuriyetçi ve Atatürkçülerin duası ile kazanacağız.” dedi.

“TEMA VAKFI TEMSİLCİSİ ÇOLAKOĞLU’NDAN DR. AKSOY’A ZİYARET”
TEMA Vakfı Antakya Temsilcisi Ayşegül Çolakoğlu’na seçim koordinasyon merkezine gerçekleştirdiği ziyaretinden dolayı teşekkür eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “TEMA Vakfı Antakya Temsilcisi Sn. Ayşegül Çolakoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Sürdürülebilir, yeşil, karbon ayak izinin daha da azaldığı, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanıldığı bir Antakya’yı Allah’ın izni hemşerilerimizin desteğiyle hep birlikte kuracağız.” dedi.

“DR. AKSOY VE EŞİ DEMİRKÖPRÜ MAHALLESİ’NDE SERTEL AİLESİ’NİN KONUĞU OLDU”
Ramazan-ı Şerif ayının 11’inci gününde Antakya’nın Demirköprü Mahallesi’nde yaşayan Sertel Ailesi’nin konuğu olan ve orucunu eşi Filiz Aksoy ve belediye meclis üyesi adayı Metehan Şahan ile birlikte açan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Bugün iftarda Demirköprü Mahallemizde Sn. İlhan Sertel ve ailesinin misafiri olarak orucumuzu açtık. Kıymetli Sayın Sertel ailesine tüm kalbimle teşekkürlerimi sunuyor, ettiğimiz duaların ve tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu