Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı Bölge Koordinatörü Çokal’dan Altınözü’ne ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı Akdeniz Bölge Koordinatörü ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, AK Parti Hatay İl Çevre Şehircilik ve Kültür Başkanı Bilgehan Aksoy ile birlikte Altınözü ilçesini ziyaret etti. Çokal ve Aksoy, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın eşi Meryem Sarı, AK Parti Altınözü Kadın Kolları Başkanı Hülya Aydın ve AK Parti Altınözü Gençlik Kolları Başkanı Hakan Dönmez tarafından karşılandı.

Altınözü Belediyesi’nde gerçekleşen görüşmede, Altınözü’nde yapılan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında görüş alıverişinde bulunuldu.

AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı Akdeniz Bölge Koordinatörü ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ve AK Parti Hatay İl Çevre Şehircilik ve Kültür Başkanı Bilgehan Aksoy’a ilçeye kazandırılan hizmetler hakkında bilgi verdiklerini ifade etti.

ALTINÖZÜ’NÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİREN TESİSLERDE İNCELEME

Altınözü Belediyesi’nde gerçekleşen temasların ardından Çokal ve Aksoy Altınözü Millet Bahçesi üzerinde konuşlandırılan tesislerde incelemelerde bulundu.

Altınözü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Altın Zeytin Cam Seyir Terası, Ters Altın Konak, Asma Köprü, Zipline, Vagon Kafe, Zeytin Anıtı ve park düzenlemelerini yerinde inceleyen Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, tesisleri oldukça beğendiğini ifade ederek, başta Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı olmak üzere, bu tesislerin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

SIFIR ATIK VURGUSU

Altınözü ziyaretinin yanı sıra Hatay genelinde de çeşitli temaslarda bulunan Çokal, evsel atıklardan elektrik üreten bir enerji tesisini de ziyaret etti. Çokal, ziyarete ilişkin yaptığı bir bilgilendirmede, “Daha yaşanılabilir bir dünya için, Gökçegöz Düzenli Katı Atık Depolama Sahasında ATYA Elektrik Üretim Tesisini ziyaret ettik. Sıfır atık duyarlılığı ile Çöpten Elektrik Üretimi Projesinin başarısına tanık olduk” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu