Çevre Aktivisti Selda Asker Son Yolculuğuna Uğurlandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık sonrasında Mersinde tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumarak tüm sevenlerini üzüntüye boğan Çevre Aktivisti Selda Asker dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun süre Antakya Çevre Koruma Derneği Başkanlık görevinin başarı ile sürdürdükten sonra Avrupa Birliği Sivil Düşün Uzmanı olarak çevre konusunda yaptığı başarılı çalışmalar ile bilinen ve aynı zamanda gazetemizin köşe yazarı olan  Selda Asker’in cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde Öğle Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Antakya Asri Mezarlıktaki aile mezarlığına dualar ve gözyaşları eşliğinde defnedildi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu,Antakya Çevre Koruma Derneği Başkanı Nilgün Karasu, Hatay Üreten Eller Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi Nidal Özdemir, Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Dr Ufuk Bayraktar, Hatay Doğa ve Yaşam Derneği Başkanı Sinem Karaahmetli, Harita Mühendisi Kenan Kantarcı,Çevreciler,STK Başkanları,Akraba ve sevenleri katılarak Asker ailesinin acısına ortak oldular.

Merhume Selda Asker için taziyenin Bayramın 1.günü 14:00 ile 17:00 saatleri arasında Harbiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(HASYAD) taziye salonunda alınacağı bilgisi verildi.

Şehri Hatay Haber Portalı  olarak Merhume Selda Asker’e Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

 

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu