CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yazar, düşünür, çevirmen ve eğitimci Cemil Meriç’in doğduğu yer olan Reyhanlı ilçesinde düzenlenen “2. Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri” yoğun katılımla ve tüm coşkusuyla devam ediyor.
Reyhanlı Cemil Meriç Kitap Fuarı, bölgenin en büyük kitap fuarı olma özelliğini taşıyor. Şiir dinletileri, panel ile söyleşilerin de yapıldığı fuarda, 100 yayın evinin standı yer alıyor.
Yöre halkının fuara yoğun ilgi gösterdiklerini belirten yazarlar; “Burada olmaktan oldukça memnunuz. Sizlerin de gördüğü gibi çok güzel bir ilgi var. Her şey çok güzel gidiyor. Çok sıcak ve samimi bir ortam var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
BİZLER GENÇLERİMİZİ DAHA ÇOK KİTAPLARLA BULUŞTURMALIYIZ
Bu fuarların önümüzdeki yıllarda zenginleşerek devam edeceğini ifade eden Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu; “İnşallah bu geleneği geliştirerek sürekli hale getireceğiz. Vatandaşlarımızdan fuara bu kadar ilgi duymalarından da memnun olduk. Katkı sunan destek olan, organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.
Reyhanlı Belediyesi, Reyhanlı Kaymakamlığı, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası ile Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öncülüğünde düzenlenen etkinlikler, önemli konuklar yer aldı.
REYHANLI BİRBİRİNDEN DEĞERLİ İSİMLERİ AĞIRLADI
Program kapsamında Hatay Lezzetlerini Tanıttığı Kitabı ile Reyhanlılı Yazar Dilek Tecirli, Barış Korosu ve Neşet Ertaş’ı anlatan ve Şarkıları ile dinleyenleri büyüleyen usta Yazar Sinan Yağmur sanatseverlerle buluştu. Etkinlik kapsamında şair Dursun Ali Erzincanlı, ziyaretçilerle kültür, sanat, şiir ve edebiyat sohbeti yaparak kitaplarını imzaladı. Yazar Hayati İnanç, 2. Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri kapsamında Reyhanlı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
2. Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri son gününde Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda Kuma Hayat veren Usta Tarkan Köylü Gösterisi ve aynı yerde 19:30’da Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil söyleşisi sanatseverlerle buluşacak.
Açılışından bu güne kadar binlerce kişinin ziyaret ettiği kitap fuarı, 11 Aralık Pazar günü sona erecek.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu