ÇAKICI: ARSUZ’A BİR KADIN ELİ DEĞMELİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

CHP’den Arsuz Belediye Başkan aday adaylığını düzenlediği bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuran Av. Sevinç Çakıcı, ilçenin değişimi, gelişimi ve güzelleşmesi için bir kadın elinin değmesi gerektiğine inandığı için aday olduğunu söyledi.
Avukat Sevinç Çakıcı, yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi’nden Arsuz Belediye Başkanlığı aday adayı ve göreve talip olduğunu vurgulayarak “Demokrasinin bir gereği olan siyasetin hukuk kuralları çerçevesinde herkese fırsat eşitliği tanınarak yapılması ve kadınlara siyasette daha çok yer verilmesi kanaatindeyim” dedi.
Atatürkçü bir Cumhuriyet kadını olarak bu topluma hizmet etmeye borcunun olduğunu ifade eden Avukat Sevinç Çakıcı “Depremden etkilenen aynı zamanda göç alan memleketin Arsuz’a bir kadının şefkatli ellerinin değmesine, liyakatli bir şekilde yönetilmeyi hak ettiği için Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkanı olmaya karar verdim. İlçenin adaletli bir şekilde yönetilmesi için, Tarımsal alanların korunması, çiftçilerin desteklenmesi, istihdam sağlayacak iş alanlarının çoğaltılması, hukuksuz imar uygulamalarına son verilmesi, sağlıklı bir çevre, huzurlu bir toplum, halkın sesine kulak veren ve vatandaşın sorununa çözüm üreten bir belediyeyi oluşturmak için adayım. Çağdaş estetik ve cazibe merkezi bir kent yaratmak için Arsuz Belediye Başkanlığına talip oldum” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu