ÇABALA MUHTARI ERDEM’DEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), il genelinde içme suyu temini ve iletimini iyileştirmek için hazırladığı projeleri Yayladağı ilçesinde de hayata geçiriyor.

Yayladağı ilçesine bağlı Çabala Mahallesi’nde su iletimini güçlendirmek, kayıpsız ve sağlıklı bir şekilde su iletimini sağlamak amacıyla çalışmalar gerçekleştiren HATSU Genel Müdürlüğü, sondaj kuyusu ile içme suyu deposu arasına 63 lük polietilen borular ile 850 metre içme suyu hattı inşa çalışması yapıldığını belirtti.

Hayata geçirilen projeler sayesinde il genelinde işlevini yitirmiş, su kayıpları olan ve gayri sıhhi borularda yenileme çalışması gerçekleştirildiğinin altını çizen HATSU, söz konusu çalışmada 1 kamyon, 1 kepçe ve 4 personelin görev yaptığını kaydetti.

Mahalle sakinleri adına düşüncelerini HATSU mikrofonuna dile getiren Çabala Mahalle Muhtarı Metin Erdem şu ifadelere yer verdi: “Çabala Mahallesi’nde 2-3 yıldır su sıkıntısı çekiyorduk. Dilekçe ile HATSU’ya başvuruda bulunduk. Gereken ilgiyi göstererek hemen müdahalede ettiler. Şuanda sondaj ile içme suyu deposu arasına hat döşemekteyiz. Emeklerinden dolayı Büyükşehir Belediye başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HATSU Genel müdürümüze, daire başkanlarına ve tüm ekiplerine teşekkür ediyoruz.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu