By Hakan Çankır Kuyumculuk Sektöre Hızlı Girdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz iş dünyasının sevilen ve başarılı isimlerinden biri olan Hakan Çankır’ın işletmeciliğini yaptığı “By Hakan Çankır Kuyumculuk” Antakya’da hizmete başladı. Başarılı iş yaşamında Doğu Akdeniz bölgesine balık pazarlayarak sektörde adından söz ettirmeyi başaran ,Siyasi yaşamında Defne Belediyesi Meclis Üyeliği görevini icra etmiş,Sosyal sorumluluk projelerine ve özellikle de eğitim konusunda verdiği destekler ile gönüller fethetmiş  bir isim olan Hakan Çankır’ın  yeni hamlesi olan “By Hakan Çankır Kuyumculuk” sektörde iddialı bir marka olacağının sinyallerini ilk günden verdi.

En popüler ve revaçta olan Altın tasarımları müşterilerine sunan By Hakan Çankır Kuyumculuk, Altın’ın profesyonellik ve ustalıkla yoğrulması neticesinde ortaya çıkan göz kamaştırıcı modelleri ile müşterilerinden tam not almayı başardı.

Kısa sürede görmüş oldukları yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hakan Çankır yaptığı açıklamasında:” Yılardır Antakya’da ticaret alanında faaliyet gösterdim. Memleketim  için daha iyi ne yapabilirim düşüncesinde olan biri olarak Doğu Akdeniz bölgesine balık gönderdiğim iş hayatımın devamında kuyumculuk sektörüne giriş yapmak istedim. Oluşan ekonomik sıkıntılardan dolayı doğru bir yatırım yapma adına bu sektöre girdim. Parayı koruyabilmek çok zorlaştı. Bende elimde bulunan parayı kuyumculuk sektörüne yatırım yaparak çalışma hayatıma devam etme kararı aldım. Altın sevenleri işletmemize bekleriz” dedi.

By Hakan Çankır Kuyumculuk Yeni Cami Mahallesi Meydan Caddesi No:20 adresinde faaliyet gösteriyor.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu