Buyurun Kepse Pilavı Lezzetine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Diğer pilavlarla benzerliği olmayan Arap mutfağına özgü bir lezzet Kepse Pilavı. Son dönemde Hatay usulü Kepse Pilavı olarak da bilinen bu lezzeti usta ellerden tatma şansını bulursanız değmeyin keyfinize. Böyle işinin ehli bir ismin memleketimizde Kepse Pilavı yaptığını duyduğumuzda soluğu orda alarak bu damak çatlatan lezzeti haberimize konu ettik.

Katar’da uzun yıllar gastronomi alanında başarılı bir biçimde hizmet veren Yılmaz Gülbahar’ın 6 Şubat depremi sonrasında hizmete açtığı Dostlar Mekanı’nın muhteşem kepse pilavı son dönemde muhteşem lezzeti ile dillerde dolaşıyor.

Kepse Pilavı lezzetlerinin beğenilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek sözlerine başlayan Dostlar Mekanı İşletmecisi Yılmaz Gülbahar açıklamasında:” Başarımızın sırrı Kepse Pilavının orijinal  lezzetini yakalamamızdır. Katar’da çok uzun yıllar hizmet verdiğimiz işletmemizde edindiğimiz deneyimler doğrultusunda bugün hizmet verdiğimiz hemşerilerimize en leziz kepse pilavını sunmak adına elimizden geleni yapmaktayız. En kaliteli kepse pirincini kullandığımız yemeğimizde domates, kırmızı biber, havuç, sarımsak gibi sebzeler ile Çiğ badem, Safran,Zerdeçal, Karabiber, Tarçın, Kakule ve Karanfil gibi baharatlar ve kuş üzümü kullanmaktayız. Tadanların tam not verdiği kepse pilavını tavuk ve et ile servis yapmaktayız. Gelen yoğun talepler karşısında Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri menümüzde kepse pilavına yer vermekteyiz.

Muhteşem kepse pilavı lezzetiminiz yanında Aşur, Kuzu kelle, İşkembe, pizza, yaprak sarması, dolma, tepside fırın yemek çeşitleri, Izgara kebap çeşitleri ve yöresel lezzetlerimizde bulunmaktadır. Damak zevkine önem verenleri ‘Dostlar Mekanı’na bekliyoruz”dedi.

Damak çatlatan lezzetleri ile son dönemin en çok tercih edilen mekanlarından olan ‘Dostlar Mekanı’ Subaşı üst geçidi mevki Küçük Şeyler Anaokulu ilerisinde hizmet vermektedir.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu