Bugün günlerden galibiyet!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor son 3 iç saha maçından 7 puanla ayrıldı. Ligdeki son maçında Fener’i deviren Giresun, hazırlık maçlarında ve kupada bozguna uğrasa da tehlikeli olabilecek bir takım. Zorlu maça çok iyi hazırlanan Hatayspor’da tek hedef galibiyet!

takaş Hatayspor, Süper Lig 15’inci hafta maçında Yeni Hatay Stadı’nda Giresunspor’u ağırlayacak. Bugün saat 13.30’da başlayacak olan mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Zorlu maç öncesi Hatayspor 14 puanla 14’üncü sırada yer alırken konuk ekip ise Hatay’a 15 puanla 12’nci sırada geldi. Bordo-Beyazlılar maçı kazanarak puan cetvelinde rakibinin önüne geçmek istiyor.

Hatayspor ligde oynadığı son maçta İstanbulspor’u deplasmanda 1-0 yendi. Giresun ekibi ise ligdeki son iki maçını da kazandı.

FENER’İ DEVİREN GİRESUN SON 3 MAÇTA 15 GOL YEDİ!

Kendi sahasında İstanbul’u 3-2 yendikten sonra Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe’yi 2-1’le geçen Karadeniz ekibi, liglere verilen arada ise kötü bir tablo çizdi.

Hakan Keleş’in öğrencileri çıktığı son 3 maçta kalesinde 15 gol gördü. Hazırlık maçlarında Kayserispor ve Beşiktaş karşısında 5-3’lük skorlarla mağlup olan Karadeniz ekibi, Ziraat Türkiye Kupası’nda da kendi sahasında TFF 2. Lig ekibi Karacabey Belediyespor’a 5-0 mağlup oldu.

HATAYSPOR DEMİREL’LE İÇ SAHADA HİÇ YENİLMEDİ

Teknik Direktör Volkan Demirel yönetiminde çıktığı 3 iç saha maçında da yenilgi yüzü görmeyen Bordo-Beyazlılar bu maçlarda 2 galibiyet ve 1 ve beraberlik aldı. Yeni Hatay Stadı’nda Alanyaspor’u 1-0, Beşiktaş’ı 2-1’le geçen Hatayspor, Başakşehir karşısında ise sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.

Bu sezon deplasmanda 7 maça çıkan Giresunspor ise bu maçlarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Giresun bu maçlarda 6 gol attı, 12 gol yedi.

HATAYSPOR RAKİBİNİ SÜPER LİG’DEKİ İKİ MAÇTA DA DEVİRDİ

İki takım bugün Süper Lig’de üçüncü kez karşı karşıya gelecek. Alt liglerde oynanan maçlar dahil olmak üzere son 7 maçta rakibi karşısında yenilgi yüzü görmeyen ve bu maçlarda Giresunspor karşısında 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan Hatayspor, bugünkü maçta üstünlüğünü sürdürmek istiyor.

Hatayspor geçen sezon rakibinden 6 puan aldı. Deplasmanda oynanan maçı Ayoub El Kaabi’nin golüyle 1-0 kazanan Bordo-Beyazlılar Yeni Hatay Stadı’ndaki maçı da 4-1 kazandı. Ayoub bu maçta 2 gol kaydetti. 2 maçta Giresun’a 3 gol atan Faslı golcü takımın en büyük gol ümidi olacak.

MUHTEMEL 11

Giresunspor maçı öncesinde Hatayspor’da kart cezalısı olan orta saha oyuncusu Mehdi Boudjemaa dışında eksik bulunmuyor. Sakat oyuncuların iyileştiğini ve takımla birlikte idamlara çıktığını hatırlatan Volkan Hoca, elinde geniş bir kadronun olduğunu ve elinden geldiğince formayı adaletli dağıtmaya çalışacağını söyledi. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in Giresun maçına Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Ognjen Vranjes, Burak Öksüz, Samuel Adekugbe, Onur Ergün, Rayane Aabid, Ruben Ribeiro, Saba Lobjanidze, Ayoub El Kaabi ve Ze Luis ilk 11’iyle başlaması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu