Bu şartlarda transfer yapmak çok zor!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor Basın Sözcüsü Özat, döviz kurundaki yükselişi hatırlattı ve ara transferde takıma takviye yapma ihtimallerinin zor olduğunu söyledi. Özat, “Sezon başında doların kuru 8 lira civarındaydı, bugün 14 lirayı geçti. Transfer yapmak çok zor” dedi

Atakaş Hatayspor’un Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mustafa Özat, HRT’de Ömer Cihangir’in hazırlayıp sunduğu ‘Spor Saati’ programına telefon bağlantısı ile katıldı. Hatayspor Basın Sözcüsü Özat, döviz kurundaki yükselişi hatırlattı ve ara transferde takıma takviye yapma ihtimallerinin zor olduğunu söyledi. Özat, “Sezon başında doların kuru 8 lira civarındaydı, bugün 14 lirayı geçti. Transfer düşünmek çok zor” dedi.

Özat, “Şu anda gündemimizde transfer yok, gündemimizde Trabzonspor maçı var. Ardından Konyaspor ve Giresunspor maçları var. Oynayacağımız maçların bulunduğu dönemde transfer konularını gündemimize almıyoruz. Zaten şu dönemde transfer yapmakta iyice zorlaştı. Sezon başında doların kuru 8 lira civarındaydı, bugün 14 lirayı geçti. Transferde oyunculara döviz kuru üzerinden ödeme yapılıyor. Bu şartlarda transferi düşünmek çok zor, önceliğimiz ligin son 3 maçını en iyi skorlarla tamamlamak. Trabzon deplasmanında takımımızın elinden geleni yapacağına inanıyorum” dedi.

BOUPENDZA GÜNDEMDE YOK!

Özat, ayrıca Aron Salem Boupendza ile ilgilenmediklerini söyledi. Özat, “Boupendza’nın transferiyle” ilgili soruya, “Gündemimizde böyle bir transfer yok, düşünmüyoruz. Radyo programındaki konuşmamda talebin karşı taraftan gelmesi, hocamızın onay vermesi ve şartların oluşması halinde olabileceğini söylemiştim. Şu anda iki taraftan da böyle bir talep ve teklif yok. Boupendza gündemimizde değil” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu