Bu Pastaları Kesmeye Kıyamıyorsunuz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Son dönemin trend pastaları haline gelen butik pastalar görünümleri ile adeta büyülerken ,Özel günlerinde tercihlerini bu pastalardan yana kullananlar deyimi yerindeyse bu muhteşem eserleri kesmeye kıyamıyorlar.Butik pasta konusunda müşterilerine sundukları ürünler ile kendilerini aşan Öztoprak Pastanesinin pasta departmanını ziyaret ettik.Hijyen koşullarında birbirinden renkli model butik pastaları tasarlayan işinin ehli ustaları bir süre keyifle izledikten sonra sohbetimize başladık.

12 yıldır pasta sektöründe faaliyet gösteriyormuş Ali Harbelioğlu ve yaptığı pastaların beğenilmesi kendisini o kadar mutlu ediyormuş ki daha iyisini nasıl yapabilirim diye çalışıyormuş birlikte çalıştığı işinin ehli pasta ustaları ile birlikte.Butik Pasta Ustası Ali Harbelioğlu yaptığı açıklamada :” Sektörde 12 yılı geride bıraktım.Bir çok ustanın yanında pasta yapmanın detaylarını öğrendiğim meslek hayatımda kendimi halen yolun başında kabul ediyorum.Birlikte çalıştığımız pasta ustası dostlarım ile birlikte nasıl çok daha iyi çalışmalar yapabiliriz diye Ar-Ge çalışmaları yapıyoruz belli aralıklar ile. Son dönemin trendi olan Butik pastaları yapmaya başladığımda bu işin en iyilerini takip ederek videolar izleyerek kendimi geliştirdiğimi söyleyebilirim. Ve hala geliştirme adına var gücümle çalışmaktayım. Konsept pastalar konusunda Öztoprak Pastanesi olarak  nasıl sınır tanımıyorsak aynı şekilde müşterilerimiz de sınır tanımıyor. Yedi’den Yetmiş’e herkese hitap edecek konsept pastaları en başarılı biçimde imal ediyoruz.Bir gazetecinin fotoğraf makinesinden ,Çizgi film kahramanlarına,Hayvanat bahçesinden yün yumağına,Rakı şişesine,Dolar yağmuruna ve son olarak da pastanın üzerine dökülen bir kutu kola konseptine kadar birbirinden farklı pasta çeşitlerine imza atmanın haklı gururunu yaşıyorum.Öztoprak Pastanesi olarak konsept pasta konusunda çok daha farklı modeller ile müşterilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”dedi.

1985 yılından bu yana hizmet veren, pastanecilik sektöründe hijyen ve kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeyerek bugünlere gelen İşletmelerinin  konsept yaş  pastaları ile pastacılık sektöründe zirvede olduklarını söyleyen Öztoprak Pastanesi İşletmecisi Ayhan Öztoprak ; “ Son dönemde ortaya çıkarılan birbirinden muhteşem konsept pastalarımız ile sektörde farkımızı ortaya koymaya devam ediyoruz. Müşterilerimizin en güzel günlerine işinin ehli ustalarımız Gazi Güzeloğlu,Süleyman Üregen ,Ziya Yiğit ve Ali Harbelioğlu’nun yaptıkları konsept pastalarımız ile imzamızı atıyoruz. Geri dönüşlerin memnuniyet dolu olması bizim için oldukça mutluluk verici. Ustalarımızın hepsine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.En iyi malzemeleri kullanarak hazırlamış olduğumuz konsept pasta çeşitlerimiz, lezzetlerinin yanında uygun fiyatları ile müşterilerimizin büyük ilgi görmektedir.”diye konuştu.

Konsept pastalar ile Sevdiklerinize farklı bir o kadar da eğlenceli bir doğum günü keyfi sunmak istiyorsanız Öztoprak Pastanesine 0 326 212 78 27 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu