Bu oyunla bu lig bitmez! 1-0

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor, Konyaspor karşısında da varlık gösteremedi ve mücadeleyi 1-0 kaybetti. Ligdeki 5 maçından sadece 1 puan çıkarabilen Hatayspor’da ortaya konan kötü futbol taraftarları kahretti

Atakaş Hatayspor, Süper Lig 6’ncı hafta maçında, Eskişehir Atatürk Stadı’nda Konyaspor’la karşı karşıya geldi. Bordo-Beyazlı ekibin teknik direktörü Serkan Özbalta,  Adana Demirspor maçında sahaya sürdüğü ilk 11’de değişikliğe gitmedi.  Hatayspor, sahaya Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Recep Burak Yılmaz, Simon Falette, Samuel Adekugbe, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Ruben Ribeiro, Saba Lobjanidze, Kevin Varga ve Ayoub El Kaabi 11’iyle çıktı.

İki takımda mücadeleye oldukça temkinli başladı.

Maçtaki ilk gol denemeleri Konyaspor’dan geldi. 12’de Endri Çekici’nin frikikten attığı şuttan Erce gole izin vermedi.

22’de bu kez Hazdziahmetovic ceza sahasına girer girmez şutunu attı. Kaleci Erce bir kez daha gole geçit vermedi.

37’de Hatayspor’da Ayoub, rakibi 2’ye 1 yakaladıkları pozisyonda topu metrelere sürdü. Ceza sahasına girmek üzereyken Muric araya girdi ve topu kornere yolladı.

HATAYSPOR’UN İLK İSABETLİ ŞUTU 40’NCI DAKİKADA GELDİ!

Hatayspor ilk isabetli şutunu 40’ıncı dakikada Ruben’le attı. Kullanılan köşe vuruşunda ceza yayının arkasına doğru seken topla buluşan çok sert ve etkili bir şut çıkardı. Kaleci Sehic 90’a giden topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi. Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

Dakikalar 65’i gösterdiğinde Konyaspor golü buldu. Zymer Bytyqi’nin  sol kanattan yaptığı ortada Soner topu oyuna sonradan dahil olan Bruno Paz’a indirdi. Penaltı noktası yakınlarında topu kontrol eden Bruno, ayak içiyle yumuşak bir şut çıkardı. Kaleci Erce’nin donup kaldığı pozisyonda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Golden sonra Hatayspor’da Kaan Kanak, Kevin Varga’nın yerine oyuna girdi.

KALECİ ERCE FARKIN ARTMASINA ENGEL OLDU

73’te Konyaspor iki pozisyonda gole çok yaklaştı. Savunmadan seken topu kontrol eden Soner kaleciyle karşı karşıya kaldı. Soner’in şutunda Erce gole izin vermedi. Saniyeler sonra Muhammet’in şık pasında yine golle burun buruna gelen Soner, topu yandan auta yolladı.

78’de Konyaspor’un yeni transferi Mame Diouf, Muhammet’in yerine oyuna dahil oldu. 80’de Mehdi oyundan çıktı. Genç forvet Bertuğ oyuna girdi.

86’da Soner karşı karşıya pozisyonda Diouf’a pas atmak yerine kaleyi düşündü. Erce, Soner’in şutunda topu kornere çeldi. Hatayspor’da son dakikalarda Onur ve Saba oyundan çıktı. Aabid ve Dylan oyuna dahil oldu. Maçın sonuna 4 dakika ilave edildi. Hatayspor bu bölümde de dağınık görüntüsünü sürdürdü ve rakip kalede tehlike yaratamadı. Maçı 1-0 kaybeden Hatayspor 1 puanda kalırken Konyaspor ise puanını 14’e yükseltti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu