Bu Oyunda Çok Güleceksiniz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemizin başarılı ve sevilen tiyatro oyuncularından Mesut Kurt ile Mustafa Ergüleç’in oynayacakları “Fenasi ile Şinasi” 12 Ekim Çarşamba akşamı saat 20:01,5 ‘te sanat severlerin karşısında olacak. Muhteşem ikilinin daha önceki oyunlarında olduğu gibi bu oyunlarında da izleyiciyi gülmekten kırıp geçireceklerine kesin gözü ile bakılıyor.

Oyun içerisinde oyun izleyeceğiniz komedi de Tiyatro sahnesi sahibi Kabadayı tipli Şinasi’nin salonunda çalışan oyuncusunun oyun günü işe gelmemesi sonucu tesadüfen Şinasi fenası ile karşılaşması ve Fenasi’yi işe alması ile başlayacak oyun Kabadayı Şinasi ve Fenasi arasında geçecek komik diyaloglar ile devam eder.Üç skecin yer alacağı “Fenasi ile Şinasi” oyununun tamamen dolu bir salonda oynanması bekleniyor.

Yine muhteşem bir oyun ile izleyenlerinin karşısında olacak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Tiyatro sanatçıları Mesut Kurt ile Mustafa Ergüleç yaptıkları açıklamada:” Bizler provada bile çok güldük.Artık gerisini siz düşünün. İzleyenlerimize doya doya gülecekleri bir oyun hazırladık.Biletlere gösterilen yoğun ilgi izleyicilerimizin de bizleri ne denli özlediklerinin en büyük göstergesi oldu bizler için.Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.Aynı zamanda Ana sponsorumuz Vitem başta olmak üzere Havuzlar Mahallesi Sosyal Dayanışma Derneği,MFM Yaşam Gayrimenkul,Zeno Mobilya ve Wise Köfteye desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.Şimden herkese iyi gülmeler iyi seyirler.”dediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu