Bu Lezzetler Harikulade

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Uzun yıllardır Armutlu mahallesinde hizmet veren Enişte Pastanesinin ilk günden bugüne müşterilerine sunduğu,Tatlı,Yaş Pasta,Butik Pasta,Kuru Pasta ,Dondurma ve Çikolata lezzetleri Harikulade olarak yorumlanıyor. Sektörünün en eski ve en iddialı işletmelerinden olan Enişte Pastanesi  büyük beğeni toplayan birbirinden muhteşem lezzetleri ile herkesten tam not almasının yanında gece 00:00’a kadar hijyenik ve hızlı bir biçimde evlere servis yapan bir işletme olarak biliniyor.Alanında deneyimli ustaların  ellerinden çıkan lezzetler arasında eski lezzetlerimizden Hünkar Külahı ve Fiyonk Pasta gibi lezzetler de yer alıyor.

Yılın 12 ayı müşterilerine en güzel hizmeti vermek adına var güçleri ile çalıştıklarını söyleyen Mahmut Mengüllüoğlu yaptığı açıklamada:” 1978’den beri Armutlu Mahallesi’nde en güzel biçimde hizmet vererek bugünlere geldik.Müşterilerimize sunmuş olduğumuz muhteşem lezzetlerimiz ve kusursuz hizmetimiz ile bugün sektörde zirvede yer almaktayız.Bu bizim için onur verici bir durum. En iyi ve doğal malzemeleri  kullanarak yaptığımız tatlı çeşitlerimiz her zaman olduğu gibi muhteşem lezzetleri ile sektörde fark yaratmaya devam etmektedir. Tatlı Çeşitlerimizin yanında Yaş Pasta,Butik Pasta,Kuru Pasta ,Dondurma ve Çikolata çeşitlerimiz en taze ve en kaliteli halleri ile reyonlarımızda yerini almaktadır. Osmanlı mutfağından günümüze gelen Hünkar Tatlısını en iyi yapan pastane olarak yine bir döneme damgasını vuran Fiyonk Pastayı da en çıtır hali ile sunan işletme olduğumuzu belirtmek isterim.

Hünkar Külahı  çok eskilerden kalma bir üründür. Biz bu ürünü uzun yıllardır gündemde tutuyoruz. Saray tatlısı olarak bilinen hünkar külahı’nın unutulmasını istemiyoruz. Çünkü oldukça lezzetli ve hafif bir tatlıdır. Gelen müşterilerimiz çok severek tüketiyor bizde üretmeye ve müşterilerimize sunmaya devam ediyoruz.Muhteşem lezzetlerimizi hala tatmayanlar varsa bu dostlarımızı ve herkesi pastanemize davet ediyoruz.”dedi.

Armutlu Mahallesi  Gündüz Caddesi  Aytaç 2  Apartmanı Defne’de  hizmet veren Enişte Pastanesine 0 326 223 60 93 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu