BU KERMESE GELMEYENLER ÇOK ŞEY KAÇIRDI!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın Defne ilçesinde, Defne Gönüllüleri Derneği ev sahipliğinde kermes düzenlendi.

6 Şubat’ta yaşadığımız deprem sonrası büyük yara alan Hatay’da yaraların bir nebze olsun sarılması, moral ve motivasyonun yaşatılması için Defne Subaşı Mahallesi’nde düzenlenen “Subaşı Emek Kermesi”ne küçük-büyük herkes ilgi gösterdi.

Derneğin sözcüsü Ahmet Bilgin, düzenledikleri kermes ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşarak, şunları söyledi:
“Kıymetli arkadaşlarımızın katkılarıyla ikincisini düzenlediğimiz çok başarılı kermesimizde emeği geçen herkese ve özellikle üreten kadınlarımıza ve ziyaretçi insanlarımıza, dostlarımıza, uzaklardan bizleri arayıp destek olmak için kendileri adına alışveriş yapmamızı isteyen duyarlı güzel yürekli insanlara çok teşekkürler. Sizler bu emekçilerin yolunda ışıksınız.
Ayrıca Kızılay Defne Şubesi ekibi kermeste bizlere destek olup ikramlarda bulundukları için teşekkür ediyoruz.

Dayanışma yaşatır! Hayat için hep umut var. İnsanlarla buluşma ortamı yaratmanın, emeğin karşılığını almaya destek olmanın haklı mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Gelemeyenlerin çok şey kaçırdıklarını bilmelerini istiyorum. Müthiş güzel bir kalabalık ve harika bir atmosfer oluştu.
Her Cumartesi bizler orada olacağız. Gözlerimiz sizi arayacak! Hep birlikte çok güzellikler yaratabiliriz. Bunu beraber gördük ve yaşadık. Bu şehir adına sende umudunu diri tut. Başaracağız.”

Kermese ilgi gösteren Antakya ve Defneliler, yöresel ve el emeği ürünü çalışmaları inceleyerek, ayrıca katkıda bulundular.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu