Boyasız Kelerme (Vernik Yanığı) giderme uygulaması Tam Gaz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hizmete başladığı günden itibaren Araç konusunda verdiği  A’dan Z’ye  hizmetin yanında Hatay’da ilk gerçekleştirdiği uygulamaları ile bilinen Servisim Yanımda Premium Auto bir çok araç sürücüsünün korkulu rüyası olan Kerelme (Vernik Yanığı) konusunda verdiği kusursuz hizmeti ile sektörde farkını ortaya koymaya devam ediyor. Hatay’da bir ilk olarak gerçekleştirdiği uygulama ile araçlarda  boyanın etkisini kaybetmesiyle birlikte ortaya çıkan Kerelme bir başka deyişle Vernik Yanığı sorunu Expertiz garantili bir biçimde boyasız olarak onarılıyor. Sürücüler arasında takdirle karşılana bu uygulama ilk günden itibaren gördüğü yoğun ilgi ile dikkatleri üzerinde toplamayı sürdürüyor.

GÜRLER :” Aracınızın  vernik yanıklarını ilk günkü hale getiriyoruz. Hemde boyasız.. Aracınızı evinizden alıp evinize teslim ediyoruz.”

Hatay’da bir ilke daha imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Servisim Yanımda Premium Auto işletmecisi Ahmet Mahir Gürler ; Kerelme uygulaması  ile araçların yaşının farketmeksizin  boyasız bir biçimde ilk günkü haline geldiğinin altını çizerek bu konuda sorun yaşayan ve sayılarının oldukça çok olduğunu düşündüğü araç sahiplerini Servisim Yanında’ya davet etti.Gürler:” Kerelme  araçlarda yaşanabilecek önemli bir sorun.Ve bu sorunu yaşayan araç sahipleri araçlarının orjinalliği bozulmasın diye boyatmaktan kaçınmaktadırlar.Ama artık biz varız ve yeni uygulamamız ile araç sahipleri artık daha rahat.

Araçların ortalama yaş ömrü 12 yıldır. Bu nedenle yaşını doldurmuş araçlar belli bir zaman sonra soluk ve eskimiş görünür. Orijinal boyası neredeyse canlılığını yitirecek kadar sönük bir iz bırakır. Kaportada bu durumdan olumsuz etkilenir Kaportada en çok oluşan vernik yanığının görünümü içler acısıdır. Çirkin bir görselliği ele alan kaportadaki vernik yanıklarını çıkartmak zor olabilir.

ANCAK SERVİSİM YANIMDA İLE ARTIK BU MÜMKÜN ARACINIZ İLK GÜNKÜ HALİNE GELİCEK .”dedi.

Gürler ayrıca Araçlarımıza değer verdikleri işletmelerinde A’dan Z’ye vermiş oldukları hizmetlere hız kesmeden devam ettiklerini  söyleyerek  Boya/Kaporta /boyasız göçük/Mekanik elektirk Oto kuaför seramik uygulama ve krom kaplama Araç takip sistemleri uygulamaları ve yaptıkları tüm çalışmalar hakkında detaylı bilgi almak ve vermiş olduğumuz hizmetleri görmek adına herkesi İskenderun Yolu Üzeri 2.KM Akademi Hastanesi Çaprazı BP Petrol Karşısında bulunan Servisim Yanımda Premium Auto’ya beklediklerini bir kez daha yineledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu