Bizim Balotelli, Assombalonga gibi oyuncularımız yok!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ömer Erdoğan: “Biz haddimizi biliyoruz. Bence başarılı işler çıkardık. Yorumcu abilerimiz bizi eleştiriyor ama unutmasınlar biz bütçede 18’inciyiz. Düşük bütçe ile kurulmuş kadroyuz. Bizim Balotelli, Assombalonga gibi oyuncularımız yok”

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan,  golsüz sona eren Adana Demirspor maçını değerlendirdi.  Güçlü bir rakibe karşı mücadele ettiklerine vurgu yapan Ömer Hoca, ileri uçta pek fazla etkili olamadıklarını buna karşın sahada iyi mücadele ettiklerini söyledi. “Rakibi analiz ederken özellikle hücum bölgesinde çok etkili tehlikeli oyunculara sahip olduğunu biliyorduk” diyen başarılı çalıştırıcı,

Adana Demirspor’un savunma arkası toplarla sezon boyu etkili pozisyonlar ve goller bulduğunu oyuncularına anlattığını ve maça ona göre çalıştıklarını söyledi.

Erdoğan, “Oyuncularımın iyi mücadele ettiğini düşünüyorum. Çok üretken olamadık. Burada da rakibin kompakt halinde bloklar halinde iyi durup bizi iyi karşıladığını düşünüyorum. Biz de fazla pozisyon bulamadık bugün ama iyi mücadele vardı. İyi bir puan aldık.

Adana Demirspor’un kadrosunun önemli isimlerinden oluştuğunu ifade eden Ömer Hoca, “İki takımı kıyaslerken oyuncu değişiklerinden belli oluyor. Rakibin kadrosu 4 büyüklerin seviyesinde Bence başarılı işler çıkardık. Yorumcu abilerimiz bizi eleştiriyor ama unutmasınlar biz bütçede 18’inciyiz. Düşük bütçe ile kurulmuş kadroyuz. Bizim Balotelli, Assombalonga gibi oyuncularımız yok” açıklamasında bulundu.

Ömer Hoca, ligin bitimine 7 hafta kaldığını ve bu 7 haftada toplayabilecekleri maksimum puanı toplayıp sezonu en iyi yerde bitirmek istediklerini dile getirdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu