Bir Petshop’dan Çok Daha Fazlası :” Patili Vosvos “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bir Petshop düşünün bünyesinde bulunan hayvanlar en elverişli ortamlarda yetiştirilsin,Hayvanların ihtiyacı olan tüm ürünler Çoraptan Gözlüğe,Ayakkabıdan Monta  A’dan Z’ye  içerisinde bulunsun ve en önemlisi de işletmecisi ömrünü hayvanlara adamış bir isim olsun. Böyle bir Petshop’u bulduk biz ve yapılan faaliyetleri yerinde görmek adına bir ziyaret gerçekleştirdik. Patili Vosvos Petshop’ta hayvanlara ve hayvanseverlere gösterilen ilgi karşısında burayla ilgili aslında az bilgi sahibi olduğumuza şahit olduk. Patili Vosvos Petshop’un genç ve başarılı işletmecisi  Eda Aslan ömrünü hayvanlara adamış ve hala da onlar için var gücü ile uğraşan bir isim olarak çıkıyor karşımıza.

Petshop işletmeciliği çok hassas ve önem arz eden bir iş diyen Eda Aslan,Çocukluk yaşlarda başlayan ve uzun yıllar hobi biçiminde ilgilendiği hayvan dostlarına  son yıllarda profesyonel olarak çalışmalarını sürdürdüğü Patili Vosvos Petshop’ta en kusursuz hizmeti verebilmek adına  elinden gelenin fazlası ile çaba harcadığını söyledi.Aslan:” Çocuk yaşlarda başlayan hayvan dostlarımıza olan ilgim 2008 yılından itibaren cins hayvan bakımı ile devam etti.Bu arada tüm eğitimleri alarak sertifikalarımı aldım.Uzun yıllar süren çalışmalarım ve edindiğim tecrübe doğrultusunda şuan faaliyet gösterdiğimiz Patili Vosvos Petshop’u açma kararını aldım. Amacım  hayvan severlere  uzmanlık alanıma giren kedi ve köpek cinslerinin en sağlıklılarını sunmaktı ve bunu da şükürler olsun başardım. Kedi ve Köpek dışında evcil hayvan bulundurmuyorum.Çünkü Kuş ve Balıklar bir arada bulundukları Kedi ve köpeklere hastalık bulaştırabiliyor.Bu anlamda hassas davranmak adına işletmemizde sadece kedi ve köpek bulunduruyoruz.”dedi.

Gönüllü Ailelerimiz Bizim İçin Önemli..

Kedi ve köpeklerinin gönüllü  ailelerde en sağlıklı biçimde yetiştirildiğini söyleyen Eda Aslan ,Ev ortamında en hijyenik koşullarda yetişen ve üreyen yavruların da ailelerden para karşılığında alınarak  onların ekonomisine de bir nevi katkı sağladıklarını söyleyerek gönüllü  ailelerimiz bizim için önemli dedi.Aslan:” Kedi ve köpekleri vereceğimiz aileleri özenle seçiyoruz. Uygun ailelerimizi tespit ettikten sonra doğum olana kadar tüm ihtiyaçlarını da biz firma olarak karşılamaktayız. Hal böyle olunca da hayvanlarımız ev ortamında en doğal koşullarda sağlıklı bir biçimde yetişmektedirler.İşletme olarak hayvanlarımız konusunda kendi kan bağımızı sürdürüyoruz.İlgi duyan ailelerimiz varsa bizimle irtibata geçmelerini öneririm.Ayrıca her gün uygun şartları taşıyan bir hayvan severe ücretsiz hayvan veriyoruz.”dedi.

Ellerinde bulunan hayvan cinsleri hakkında da bilgi veren Eda Aslan ; Köpek cinslerimiz  arasında Maltese, Poodle, Kore Maltese,Pug ve Pomeranian,Kedi cinsleri arasında da  British Shorthair ve  Scottish Fold başta olmak üzere en çok ilgi gören kedi cinsleri mevcuttur.Kedi ve Köpek sahiplendirmenin yanında hayvan dostlarımız için gerekli tüm ekipmanların bulunabileceği işletmemizin  sokak hayvanları ve ihtiyaç sahibi hayvanları gözetmek için ticari bütçesinden pay ayıran bir firma olduğunun altını çizmek istiyorum.Aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinde de en önde yer almaktayız.Anaokulu ve Rehabilitasyon merkezlerini belli aralıklar ile ziyaret ederek burada yanımızda götürdüğümüz evcil hayvanlarımız ile çocuklarımıza hayvan sevgisi  aşılamaktayız.Burada bulunan çocuklara sokak hayvanlarını besleme konusunda da bilgiler veriyoruz.İşimi çok seviyorum aynı hayvanları çok sevdiğim gibi.Ve hayvanlar konusunda da en yaralı hizmeti vermek adına var gücüm ile de çalışacağım.Yaptığımız faaliyetler hakkında bilgi almak ve bünyemizde bulunan hayvanları yakından görmek adına tüm hayvan severleri Patili Vosvos Petshop’a bekliyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu