BİNLERCE HATAYLI EXPO 2021 HATAY’DA FERİDUN DÜZAĞAÇ İLE MÜZİĞE DOYDU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

EXPO 2021 Hatay heyecanı, aralıksız süren etkinliklerle ve Hatay halkının yoğun katılımıyla devam ediyor.

Hatay’a EXPO baharının gelmesiyle açık hava konser etkinlikleri de hız kazandı. Vatandaşlar, Feridun Düzağaç’ın en sevilen şarkılarıyla müziğe doydu.

Amfi tiyatroda boş yer bırakmayan binlerce kişi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı sevgi gösterileri ve alkışlarla karşıladı.

SAVAŞ: SAHNE SANATÇILARIN, AMFİ SİZİN, EXPO TÜM HATAY HALKININ

Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş sahneye çıkarak Feridun Düzağaç ve ekibine amfi tiyatroyu dolduran Hataylılar adına teşekkürlerini iletti. Savaş, sahneden halka seslenerek “Sahne sanatçıların, amfi sizin, EXPO tüm Hatay halkının. Coşkunuz hiç bitmesin, hepinize iyi eğlenceler” diyerek Düzağaç’a çiçek hediye etti.

Feridun Düzağaç, kendisine takdim edilen çiçeği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle amfide bulunan çocuklara vererek bayramlarını kutladı. Düzağaç, sahneye gelen çocuklarla Barış Manço’nun Arkadaşım Eşek şarkısını beraber seslendirdi.

Düzağaç, “Ne mutlu dünya tarihine çocuklar için bayram eden bir dünya liderimiz var. Ben çocukları ve köpekleri çok seviyorum. Hepinize nice bayramlar diliyorum. İçinizdeki çocuğa sahip çıkmanız dileğiyle” dedi ve en sevilen şarkılarını hep beraber söylemek için tüm seyircileri ayağa kaldırdı.

Gecenin geç saatlerine kadar süren konserde genç yaşlı binlerce kişi doyasıya eğlendi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu