Bilgi&Analiz Yeni Sezona Hazır

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Eğitim alanında yılların verdiği deneyimli kadrosu ile her yıl başarılı sonuçlara imza atan Bilgi&Analiz Kişisel Gelişim Kurs Merkezi 2022-2023 sezonu için tüm hazırlıklarını tamamlayarak startı verdi. Lgs, Tyt  ve Ayt  sınavlarında öğrencilerinin elde ettikleri başarılar ile dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Bilgi&Analiz Kişisel Gelişim Kurs Merkezinin yeni sezonda da adından söz ettireceğine kesin gözü ile bakılıyor. Birbirinden deneyimli hocalar nezaretinde faaliyetlerini sürdüren Bilgi&Analiz Kişisel Gelişim Kurs Merkezi verdiği başarılı eğitimler ile sektöründe zirvedeki yerini korurken uygun fiyatları ile de velilerden takdir toplamaya devam ediyor.
Lgs, Tyt  ve Ayt sınavlarına hazırlık kursları başta olmak üzere  Açık lise dersleri,Edebiyat,İngilizce konuşma dili eğitimi, Küçük ve orta sınıf A1 ve A2 ingilizce kurslarının yanında Hızlı okuma kursları ile en çok tercih edilen kişisel gelişim merkezi sezonun ilk haftasında gördüğü yoğun ilgi ile başarının adresi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Alanında yılların deneyimine sahip öğretmen kadrosuna sahip olduklarını ifade eden Bilgi&Analiz Kişisel Gelişim Kurs Merkezi Kurucu Müdürü Arzu Dönmez,Merkezlerine gelen öğrencilerin başarıları için ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarının altını çizerek merkezlerini yakından görmek ve yaptıkları eğitimler hakkında detaylı bilgi almak isteyen velileri Ekinci Mahallesi İnönü Bulvarı Arslanoğlu Apartmanı No:118/1 adresinde hizmet veren Bilgi&Analiz Kişisel Gelişim Kurs Merkezine beklediklerini söyledi. Dönmez:” Lgs, Tyt  ve Ayt,Açık lise dersleri,Edebiyat,İngilizce  konuşma dili eğitimi  ,Küçük ve orta sınıf A1 ve A2 ingilizce kurslarının yanında Hızlı okuma kurslarının yanı sıra projeksiyonlu görsel konu çalışmalarımız ile haftalık beceri geliştirme deneme sınavları  ve okul ödevleri konusunda da öğrencilerimize yardımcı olmaktayız.

İstediğiniz konuda, teoriyi bilin eğer iletişimi bilmiyorsanız karşıya hiçbir şey ulaşmaz sloganı ile hareket ettiğimiz kurumumuzda öğrencilerimizin elde ettikleri başarı ve merkezimize severek gelmeleri bu konudaki başarımızı gözler önüne sermektedir.Tam donanımlı sınıflarımızda eğitim gören öğrencilerimiz aynı zamanda yine konusunda çok başarılı hocalardan Satranç kursları da almaktadırlar. Bilgi&Analiz Kişisel Gelişim Kurs Merkezimizi tercih eden öğrencilerimizin başarıları için var güçleri ile çalışan öğretmenlerimizi sergiledikleri performanslardan dolayı kutlayarak başarılar diliyorum.Çocuklarının başarısı için bizleri tercih eden velilerimize de teşekkür ederek verdikleri eğitimler hakkında detaylı bilgi almak merkezlerini yakından görmek adına herkesi Bilgi&Analiz Kişisel Gelişim Kurs Merkezimize bekliyoruz.”dedi.
Ekinci Mahallesi İnönü Bulvarı Arslanoğlu Apartmanı No:118/1 adresinde hizmet veren Bilgi&Analiz Kişisel Gelişim Kurs Merkezi İletişim numarası  0 532 288 41 32

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu