Yaklaşan Kurban Bayramı Öncesi Bıçakçılarda Yoğun Mesai..

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hafta sonu kutlayacağımız olan Kurban Bayramına sayılı günler kala Bıçakçı esnafında hareketlilik yaşanmaya başladı.Bölgemiz bıçakçılık sektörünün başarılı firmalarından olan Salim Bıçakçılığın  üçüncü kuşak işletmecisi Necati Kamburoğlu  Kurban Bayramına bıçakları hazırlamak adına yoğun tempo ile çalışmalarını sürdürüyor. Antakya Sebze Hali yanında 9.Sanayi caddesinde faaliyet gösteren ve Antakya’da bıçak denilince ilk akla gelen firmalardan biri olan Salim Bıçakçılık işletmesini bu yoğun tempoları arasında ziyaret ettik. Oldukça yorgun ama işini severek yapmanın heyecanı yüzünden okunan Necati Usta her zaman olduğu gibi Güleryüzleri ile bizi karşıladı.

Salim Bıçakçılık Büyük Dede Salim Bey’den oğlu Mehmet Bey’e ondan da oğlu Necati Kamburoğlu’na geçmiş ve kaliteden ödün vermeden meslek icra eden saygın bir firma.Çok yoğun iş tempolarına yerinde şahit olduğumuz Salim Bıçakçılık işletmecisi Necati Kamburoğlu Arife  gününe kadar  hizmet vereceklerinin altını çizdi.

Yaklaşan Kurban Bayramı heyecanının yanında işlerinde yaşanan yoğun hareketliliğin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden son kuşak bıçak ustası Necati Kamburoğlu yaptığı açıklamasında ; Üç kuşaktan bu yana yaptığımız bıçakçılık mesleğimizde halkımıza her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedefledik. Çin’den getirilen ucuz bıçaklar karşısında asla kaliteden taviz vermeyerek en iyi bıçakları müşterilerimize sunmak adına var gücümüzle çalışmaktayız.Kendi imalatımız olan bıçaklarımızın yanı sıra vatandaşlarımızın getirmiş olduğu bıçakları bileyerek Bayrama yetiştirmek için yuğun çaba harcıyoruz. Görmüş olduğumuz yoğunluk karşısında tam kadro olarak Bayrama kadar  çalışma kararı aldık. Kurban kesilirken bıçağın keskin ve kaliteli olması en önemli  konudur. İşte bu yüzden kaliteli malzeme kullanarak ürettiğimiz paslanmaz bıçaklarımız uzun yıllardan bu yana ilgi görmektedir. Kazasız, belasız  bir kurban bayramı geçirmemiz dileğiyle, herkesin Kurban Bayramını kutluyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu