Bi Kütüphane Tam Gaz Hizmette

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya’nın  ilk özel kütüphanesi olarak hizmete açılan Bi Kütüphane yeni eğitim öğretim yılında tam gaz hizmete devam ediyor. Türkiye’de birçok büyükşehirde bulunan ve halkın yoğun olarak kullandığı kütüphane & kafeterya konsepti  olan Bi Kütüphane öğrencilere  güzel bir ortamda ders çalışma imkanı sunuyor.

Bilgisayarınızı alıp gidebileceğiniz, saatlerce rahat rahat çalışabileceğiniz, çayınızı ve kahvenizi yudumlarken işlerinizi düzenleyeceğiniz sessiz ve ferah bir mekan arıyorsanız Bi Kütüphane tamda aradığınız adres.

Bi Kütüphane, hem sosyalleşip hem de yalnız kalıp sessiz bir ortamda ders çalışmak isteyenlerin ve şehir gürültüsünden kaçıp kitap okumak için yaslanacak bir ağaç bulamayanların mekanı.

Eğitmen Volkan Şerifoğlu, Eğitmen Ufuk Vural, Eğitmen Öncel Dönmez ve Dr. Levent Gönlüşen tarafından yönetilen  Bi Kütüphane,  öncelikle Antakya’da eğitim gören öğrenciler ve bilgi edinmek isteyen tüm vatandaşların bilgi edinmesi ve çalışmaya uygun bir ortam sağlanabilmesi amacıyla hizmet veren bir mekan olarak çıkıyor karşımıza.

Kütüphane hizmetinin yanı sıra küçük bir kafeteryaya da ev sahipliği yapan ve wifi ( internet erişimi) sağlayan Bi Kütüphane, yalnızca öğrencilerin değil, verimli zaman geçirmek isteyen ev hanımlarından emekli büyüklerimize kadar tüm halkımızın hizmetine sunulmuş kaliteli bir alandır.

Bi Kütüphane’nin sabah 08:30’dan gece 24:00’e kadar hizmet verdiğini belirten Bi Kütüphane kurucularından Dr. Levent Gönlüşen : “Bi Kütüphane’de yanınızda getirdiğiniz kitabı da okuyabilir, ders de çalışabilirsiniz. Ayrıca öğrencilerimiz kütüphanemiz kaynaklarından faydalanarak proje ödevlerini de yapabilir lise, üniversite ve memuriyet sınavlarına (AYT – TYT- KPSS) da hazırlanabilirler. Gündelik hayatta sessiz ve nezih bir ortam arayan gazete, dergi veya kitap okumak isteyen vatandaşlarımız da kütüphane disiplinine sahip bir ortamda çay veya kahvelerini yudumlarken ortamın tadını çıkarabilirler.

Bi Kütüphane olarak çalışma ortamını bozmayacak düzeyde kütüphane sessizliğinin hâkim olduğu bir ortamda ders çalışırken kendi evinizdekine benzer bir rahatlıkla çayınızı ve kahvenizi içebileceğiniz bir ortam sunuyoruz. Birden fazla bireysel ve grup çalışma alanlarının olduğu kütüphanemizde ortak çalışmak isteyen misafirlerimiz için de uygun bölümlerimiz mevcut. Bi Kütüphane, öğrenci dostu konseptiyle tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte ders çalışabileceğiniz nezih bir ortam sunuyor.” dedi.

Günlük ve aylık üyelik seçenekleri sunulan Bi Kütüphane, Antakya Gazi Mahallesi 13. sokakta, Doktor Mustafa Gencay İlköğretim okulunda 200 ileride hizmet veriyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu