Beyzanur&Mustafa Evliliğe İlk Adımı Attı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın köklü ,saygın ve de sevilen ailelerinde olan Karasu ailelerinde nişan heyecanı yaşandı. Songül&Ahmet Karasu çiftinin dünyalar güzeli kızları Beyzanur ile Durmuş Debboğlu Camii İmam Hatibi Mehmet Karasu &Mine Karasu çiftinin yakışıklı oğulları Mustafa düzenlenen nişan merasimi ile evliliğe ilk adımı attılar. Sultan Sofrası Antakya Kahvaltı Evinde gerçekleşen nişan törenine Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Eski Sanayi Camii İmam Hatibi Adnan Arslan,Nakip Camii İmam Hatibi Musa Esatoğlu ile akraba ve sevenleri katılım gösterdi.
Nakip Camii İmam Hatibi Musa Esatoğlu’nun Kuranı Kerim Tilaveti ve sonrasında yaptığı duanın ardından Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ve aile büyüğü Ahmet Yılmaz tarafından nişan yüzükleri takılan Beyzanur&Mustafa çiftinin mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu.
Mutlu günlerinde yanlarında yer alan tüm sevenlerine teşekkür eden Beyzanur&Mustafa çifti günü ölümsüzleştirmek adına sevenleri ile bol bol objektiflere poz verdiler.
Şehri Hatay Haber Portalı  olarak Beyzanur&Mustafa çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile Allah tamamına erdirsin diyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu