Beyazay Hatay Şubesinden Anlamlı Etkinlik

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkiye Beyazay Hatay Şubesi Otizmliler Günü dolayısıyla ziyaret ettikleri Suyun Rengi Rehabilitasyon Merkezinde anlamlı etkinliğe imza attılar. Ak Parti ST ve HİB aynı zamanda Türkiye Beyazay Hatay Şube  Başkanı  Aynur Karaçete önderliğinde gerçekleşen sosyal sorumluluk projesinde Suyun Rengi Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri keyifli dakikalar yaşadılar.Müzik programının olduğu etkinlikte mavi balonlar dağıtılan öğrencilere aynı zamanda alanında uzman kuaförler tarafından saç bakımı da yapıldı.

Anlamlı bir etkinliğe daha imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Türkiye Beyazay Hatay Şube  Başkanı  Aynur Karaçete yaptığı açıklamasında :” Otizmliler Günü etkinliğimiz için Suyun Rengi Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini ziyaret ettik. Müzikle onları biraz da eğlendirelim dedik ve Narlıca Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Yalçın Balcı sazı , sözüyle ve Okulunun müzik öğretmeni ve okul görevlisiyle hocamıza eşlik ederek programımıza renk kattılar.AFG  Kırtasiye işletmecisi başkan yardımcım sayın Mustafa Kahraman çocuklarımıza getirdiği mavi balonlarla onları sevindirdiler. Çocuklarımıza saçlarını kesmek, şekil vermek,onları süslemek ve mutlu etmek amacıyla kuaförlerimizle gittik. Halk Eğitimin kuaför öğretmeni Deniz Dönmezler ve kursiyerleri de çocuklarımızın saçlarını tarayıp şekil verdiler. Suyun Rengi Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Sara Gök Hanıma ve yöneticilerine konukseverlikleri için çok teşekkür ederiz.”dedi.

Suyun Rengi Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve Hatay Otizmliler Dernek Başkanı Sara Gök , Ak Parti ST ve HİB aynı zamanda Türkiye Beyazay Hatay Şube  Başkanı  Aynur Karaçete başta olmak üzere tüm katılımcılara öğrencileri için hazırladıkları güzel programdan dolayı teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu