Betül&Mehmet Dünya Evine Girdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü ilçesi Altınkaya mahallesinin köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Taze ve Özalp ailelerinde düğün heyecanı yaşandı.Ayşe&Mehmet Özalp çiftinin dünyalar güzeli kızları Betül ile Sibel&İsmail çiftinin yakışıklı oğulları Mehmet Altınkaya mahallesinde düzenlenen düğün  töreninde dünya evine girdiler.

Altınkaya mahallesinde yoğun katılım ile gerçekleşen düğün merasiminde konuklara geleneksel köy düğün yemeği ikram edildi.Bir gün önceden hazırlıkların başladığı yemek organizasyonunda imece usulü yapılan ve köy düğünlerinde dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan yemek lezzetleri konuklardan tam not aldı.

Yemek programı sonrasında alkışlar arasında düğün yerine Betül&Mehmet çifti evlerinin bolluk bereket içinde olması dileği ile geleneksel uygulamaları yerine getirerek evlerine girdiler.Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift bu mutlu günlerinde yanlarında yer alan tüm sevenlerine teşekkür ederek mutlu anlarını ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.

Şehri Hatay Haber Portalı olarak Betül&Mehmet Taze çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile bir ömür mutluluklar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu