BEŞİKTAŞ-PENDİKSPOR MAÇI HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
1- Muleka kalitesizliğindeki, Umut Meraş kalitesizliğindeki, Tayfur Bingöl kalitesizliğindeki, Onut Bulut kalitesizliğindeki adamlar, bu kalite açıklarını kapatmak için, normal futbolculardan 10 kat fazla koşmak zorundadır. 9 kat olursa açık hemen ortaya çıkar. İbrahim Üzülmez kalite açığını kapatmak için Beşiktaş’ta 11 yıl boyunca Sergen Yalçın’dan 20 kat fazla koştu.
2- Bir takım 1 adet kalitesiz futbolcuyu kaldırabilir, hadi bilemedin 2 olsun. Ama hem Onur Bulut, hem Tayfur Bingöl hem de Umut Meraş’ın 11 başladığı bir takımın ligde maç kazanması, Bülent Ersoy’un kabadayılar kralı olmasından daha zor.
3- Tam araştırmadım ama, Beşiktaş Gordon Milne döneminden beri ilk kez bir maça 2 yabancı ile başlamış olabilir. Kadronun bu hali, Ahmet Nur Çebi’nin kahvede bile maç izlemesinin sakıncalı olduğunu gösteriyor.
4- Fernando Santos geldiğinden beri biri tribünde olmak üzere 3 maç gördü. Bu maçlarda oyuncular korku belasına ölümüne oynadılar. Hoca da haklı olarak kazanan oyuncularla devam etmek istedi. Lakin şu aşamadan sonra, yukarıda bahsettiğim kalitesiz ayakların oynaması hocaya, 1 haftaya kadar kadroya takviye yapılmaması başkana yazar.
5- Umut Nayır ligimizin en kaliteli ve karakterli oyuncularından biri. Yükselip yükselip düşüyor ama nereye gitse huzursuzluk çıkarmadan aslanlar gibi mücadele ediyor, goller atıyor. Bugün Beşiktaş Umut Nayır kalitesinde bir adamı çok aradı ileri uçta.
6- Başta da belirttiğim gibi kalitesiz oyuncular çok mücadele edip haddini bilmek zorunda. 3 maç iyi oynayınca futbolcu olduk deyip Pendikspor’u küçümseyen Beşiktaşlı oyuncular fena bir tokat yediler.
7- Tarihte Pendik Faciası yaşayan takımlar oldu lakin facianın en faciası 5 olmasın deyu Necip’in oyuna girmesi idi. Bu akşam Beşiktaş’ı fena üzdüler. Sabiha Gökçen’in hemen yanı başında.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu