Beşiktaş Bayan Basketbol Takımını Ağırladılar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Beşiktaşlılar Derneği  Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi 13. Hafta mücadelesinde  Hatay Büyükşehir Belediyespor ile oynamak üzere şehrimize gelen Beşiktaş bayan basketbol takımını ağırladı. Karşılaşma sonrasında Beşiktaş kafilesini Şehir Kulübünde ağırlayan Hatay Beşiktaşlılar Derneği  Başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri renklerine gönül verdikleri takımlarının oyuncuları ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler. Beşiktaş bayan Basketbol takımı oyuncularını Hatay Büyükşehir Belediyespor maçını  kazandıklarından dolayı tebrik eden Hatay Beşiktaşlılar Derneği  Başkanı Mehmet Yıldız , Beşiktaş’ın Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligini başarılı bir biçimde tamamlayacaklarına inançlarının tam olduğunun altını çizerek ,kendilerini ağırlamaktan son derece memnun olduklarını belirttiği Beşiktaş bayan basketbol takımına bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diledi.

Kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Hatay Beşiktaşlılar Derneği  Başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden  Beşiktaş bayan basketbol takımı teknik kadrosu ve oyuncuları bundan sonraki maçlarda da galibiyet için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söylediler.

 

Yemek esnasında Hatay Beşiktaşlılar Derneği  Başkanı Mehmet Yıldız’ı arayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ,göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı kendisine ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu