BEŞİKTAŞ-BAŞAKŞEHİR MAÇI HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
1- Rıza Çalımbay’ın ömrünün en önemli kısmı, sağ kanattan bindirip muz orta yapmakla geçti. Namağlup tek şampiyon kadronun kaptanı idi. Bugün Beşiktaş, Burak Yilmaz’ın popülizm kokan, teknik direktörcülük oynadığı günlerden farklı olarak, takım takım gibi, saha kenarındaki hoca rock yıldızı gibi değil, hoca gibiydi.
2- Rachid Gezzal’den ben umudumu kestim. Rıza Hoca da, gelecek yeni başkan da kessin bence.
3- Rebic, oynamaya, oynatmaya, savaşmaya, gol atmaya ve asist yapmaya çalıştı. İyi niyetini mücadelesi ile gösterdi. Çok klas bir asistle bu mücadelenin meyvesini aldı.
4- Başakşehir, futbol oynamaktan çok, futbol oynatmamak, tekme atmak, kaş yarmak, göz çıkarmak için sahaya çıkmış gibiydi. Bu yaklaşımın futbola ve spora bir katkısı olmaz sevgili Çağdaş Hocam ! Bilginize.
5- Alex Ox-Chamberlain oyuna girdikten sonra Beşiktaş top oynamaya başlarken, Rebic çıktıktan sonra Başakşehir’in baskısı başladı.
6- Milli ara sonrası Aboubakar, Cenk, Omar gibi oyuncular iyileşip döndükten sonra daha dirençli ve yarışan bir Beşiktaş izleyebiliriz. Zira Fenerbahçe ve Galatasaray’ın büyüleri bozuldu. Bundan sonra puan kayıplarını bekleyebiliriz.
7- Teknik direktör Rıza Çalımbay’ı, Demirören göreve getirdiğinde, dile benden ne dilersen demiş, Rıza Hoca da Fahri Tatan, Koray Avcı ve Süleyman Youla gibi oyuncuları dilemişti ve sonuç hüsran olmuştu. Rıza Hoca bu kez hedefi ve vizyonu yüksek tutup, geç kalmış Beşiktaş teknik direktörü iken başarıyı yakalaması gerekiyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu