“Bende Boyuyorum” Etkinliği Düzenlendi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz reklamcılık sektörünün iddialı firmalarından olan Emre Copy Center bünyesinde faaliyet gösteren Resim Atölyesinde “Bende Boyuyorum” etkinliği düzenlendi. Resim Öğretmeni Kübra Karabağ yönetiminde gerçekleşen boyama etkinliğine Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği üyeleri katıldı. Kübra Öğretmen tarafından önceden hazırlanan resimleri boyayan Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği üyelerinin mutlulukları adeta gözlerinden okunurken “Bende Boyuyorum” etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik finalinde boyadıkları resimleri alan Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği üyelerine Emre Copy Center işletmecileri Fahrettin Aydın ve Halil Emre Aydın ile Resim Öğretmeni Kübra Karabağ tarafından katılım sertifikaları da verildi.

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde yoğun bir programları olduğundan dolayı Emre Copy Center Resim Atölyesinin “Bende Boyuyorum” etkinliğini birkaç gün önce düzenleme durumunda olduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği Başkanı Mehmet Mustafa Canbulat , Engelli bireylerin her daim yanında yer alan Emre Copy Center’in etkinliğinde tüm üyelerin son derece keyif aldıklarının altını çizerek Emre Copy Center işletmecileri Fahrettin Aydın ve Halil Emre Aydın ile Resim Öğretmeni Kübra Karabağ’a teşekkür etti.

Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği üyeleri ile keyifli bir etkinlik yaptıklarını söyleyen Resim Öğretmeni Kübra Karabağ, Engelli bireylerin hünerlerini sergiledikleri etkinliğin renkli görüntülere sahip olduğunu vurgulayarak katılımlarından dolayı tüm konukların şükranlarını sundu.

Engelli bireyleri Resim Atölyelerinde ağırlamaktan son derece mutluluk duyduklarını ifade eden Emre Copy Center işletmecisi Halil Emre Aydın açıklamasında:” 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi kıymetli dostlarımız ile birlikte keyifli bir etkinlik yapmayı planladığımızda Resim Öğretmeni Kübra Karabağ tarafından atölyemizde böyle bir boyama etkinliği yapma fikri bize de çok mantıklı gelerek hemen hazırlıklarımızı yaptık. Konuklarımızın olduğu kadar bizim de son derece keyif aldığımız “Bende Boyuyorum” etkinliğimize katılım gösteren Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu