Ben çok hırslı bir adamım, kazanamayınca uyuyamıyorum!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, katıldığı bir programda kendini çok hırslı bir futbol adamı olarak tanımladı.  “Ben çok hırslı bir adamım” diyen Demirel saha dışında ise herkes gibi olduğunu söyledi. Demirel, “Saha içinde kimseyi tanımam.  Çünkü ben kazanmak isteyen bir insanım. Ama saha dışında herkes benimle arkadaş, dost kalabilir. Hakikaten söylüyorum ben kazanamayınca uyuyamıyorum” dedi.

TARAFTAR VOLKAN, KALECİ VOLKAN, ANTRENÖR VOLKAN

Taraftarlık, futbolculuk ve antrenörlük dönemlerinden bahseden Volkan Hoca, “Taraftar Volkan şöyle, yağmur, çamur dinlemeden her maça giden, sarı-lacivertli formayı giyince tüyleri diken diken olan biri. Futbolcu Volkan, hayallerini gerçekleştiren ve tuttuğu takımın kalesine geçen, bununla gurur duyan, biraz daha tavrı sert, en iyisi benim diyen bir Volkan. Ama antrenörlük tarafına gelince biraz daha karşıdakiyle empati yapan, karşıdakinin yerine kendini koyup onun düşündüğüne saygı gösterip ona göre hareket eden bir Volkan Demirel var” dedi.

EN BÜYÜK ZORLUK AİLEMDEN UZAK YAŞAMAK

İlk defa İstanbul dışına çıktığını hatırlatan Volkan Hoca, “İlk defa İstanbul dışında ailemden uzak bir şekilde yaşıyorum. En büyük zorluk bu benim için. Ama sağ olsun eşim, çocuklarım zaman buldukça her maça gelmeye çalışıyorlar. Hatay’da hep sabah 9’da başlayıp akşam 8’e kadar işimizle alakalı çalışıyoruz. Çünkü başka yapılabilecek bir şey yok. En fazla akşam çıkıp bir yemek yiyebiliyorsun. Buralarda gezmeye çalıştığım zaman, İstanbul’daki gibi bir durum da yok. Burada işimize biraz daha konsantreyiz” dedi.

VAR’DAKİ KONUŞMALAR YAYINLANMALI

Hakemlerle ilgili de konuşan Demirel, “Hakemleri ben her zaman çok anlayışla karşılıyorum. Çünkü biz bile bir pozisyonu gördüğümde ilk başta farklı yorumluyoruz. Sonra ekran başında bir daha izlediğimizde fikrimiz değişebiliyor. Hakemler buna anlık karar veriyor. Hakemler üzerinde fazla durmak istemiyorum. Ama VAR sistemi hakkında üzerinde durmak istiyorum. Çünkü orada izliyorsunuz. Belki hakem göremeyebilir, kaçırabilir. Ama VAR’da 3 kişi ekrandan izliyor. Orada hakemi en doğru şekilde yönlendirmeniz gerekiyor. VAR sistemindeki konuşmaların sesli bir şekilde ekranlara aktarılması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

KARİYER HEDEFLERİNİ ANLATTI

Kariyer hedefleriyle ilgili de konuşan Volkan Hoca, “Belli bir yere geldikten sonra önünüze başka hedefler koyarsanız o zaman tırmanmaya başlarsınız. Herkesin bir hedefi var. Benim de hedefim Fenerbahçe’ye, Mili Takım’a hoca olmak, yurt dışında ülkemi temsil etmek. Türk futbolu adına ne gerekiyorsa ben onu yapmaya çalışacağım. Çünkü sevdiğim iş bu benim, futbol. Futboldan başka bir şeyle uğraşacak bilgim de yok durumum da yok” sözlerini kullandı.

HATAY’A GELİP KİLO ALMAYAN TEK İNSAN BENİM

Hatay mutfağında övgüyle bahseden Demirel, Samandağ biberi sayesinde kilo almadığını söyledi. Volkan Hoca, “Dünya mutfağında atıyorum 200 tane meze veya yemek varsa burada onun iki katı bir bolluk var. Ama Hatay’a gelip de kilo almayan tek insan benimdir diye düşünüyorum. Onun da sebebi Samandağ biberidir. Herkese tavsiye ederim. Günde 2-3 tane içebiliyorlarsa çorbayla içsinler, bir diyet programı gibi ben de bir öneri vermiş olayım” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu