BELEN’İN YARINLARI İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, kentin yarınları için canla başla çalışacaklarını kaydederek mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

İlçede hayata geçen projeleri vatandaşlara aktaran Başkan Gül, aynı zamanda önümüzdeki dönem için projelerini de aktarıyor. Başkan Gül bu kapsamda Bakras Mahallesinde ikamet eden Hasan Erdem ve akrabaları ile bir araya geldi. Belen ve Hatay’da “Canla Başla” çalışan kadrolarla birlikte, hizmet çitamızı en yükseğe çıkarmaya olan inançla, gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydeden Başkan Gül, projeleri de duyurdu.

GENÇLERİMİZE DAHA GÜZEL BİR BELEN BIRAKACAĞIZ

Başkan Gül ziyarette yaptığı konuşmada; “Biz kocaman bir aileyiz diyerek başladığımız hizmet yolunda, yeni bir başlangıç yapmak, kıymetli vatandaşlarımızın teveccühlerini almak için hizmet ve projelerimizi anlatmaya ve Belen’imiz için Canla Başla çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerin sorunlarını dinlemek, ihtiyaçlarınızı anlamak ve daha yaşanabilir bir Belen için çözüm odaklı adımlar atmaya devam edeceğiz. Belen’in yarınlarını planlayarak ilçemizin gençlerine daha güzel bir Belen’i hazırlayarak teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MAHALLE ZİYARETLERİNE BAŞLIYOR

Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, mahalle mitinglerine başlıyor. Belen’in mevcut Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen Cumhur İttifakı olarak yaklaşan seçimler öncesi mahalle mitinglerine start veriyor. Başkan İbrahim Gül, mahalle sakinleriyle doğrudan temas kurarak, görev süresi boyunca yaptığı hizmetleri ve seçildiği takdirde gelecek dönemdeki hedeflerini ve projelerini vatandaşlarına anlatacak. Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” Belen’in her bir köşesine eşit hizmet etmenin huzuruyla yeni bir seçime giriyoruz. Halkımızın ihtiyaç ve beklentilerini doğrudan dinlemek, onların taleplerini anlamak ve çözüm üretmek, bizim için esastır. Bu nedenle, mahalle mitingleri bizim için çok önemli bir iletişim platformu olacak. Mahalle mitinglerinin, yerel yönetimin demokratik katılımını artırmak ve vatandaşlarımızla daha yakın bir ilişki kurmak adına büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan başkan Gül, vatandaşlarımızın görüşlerini alarak daha kapsayıcı ve adil bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Halka daha iyi hizmet sunmak için yola çıktık. Bu doğrultuda şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını sürdüreceğiz.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu