Belediye meclisinde yangın ve salgın konuşuldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı başkanlığında toplanan belediye meclisi, orman yangınlarında hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulundu. Başkan Sarı, toplantıda artan koronavirüs vakalarına dikkat çekmeyi de ihmal etmedi

Altınözü Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı’nı Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı başkanlığında gerçekleştirildi.  Toplantı Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaşanan yangın felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. Başkan Sarı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Büyük bir özveriyle orman yangınlarıyla mücadele ederken hayatını kaybeden kahraman orman teşkilatına ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bazı haklar kolay kolay ödenmez.  Gecesini gündüzüne katıp ciğerlerimiz yanmasın diye canını hiçe sayan kahramanlarımızdan Allah razı olsun. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Söndürme işlemleri devam eden tüm yangınların kısa sürede söndürülmesini diliyorum” sözlerini kullandı.

ARTAN VAKA SAYILARINA DİKKAT ÇEKTİ

Gündem maddelerinden önce her geçen gün biraz daha artan koronavirüs vakalarına karşı da uyarıda bulunmayı ihmal etmeyen Başkan Sarı, salgın tedbirlerine uyulmasını istedi. Meclis üyelerinden tüm vatandaşları rehavete kapılmamaları gerektiği yönünde uyarmalarını isteyen Başkan Sarı, sırası gelen tüm vatandaşların aşı olması gerektiğini de sözlerine ekledi. Başkan Sarı’nın konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Başkan Sarı, alınan kararların Altınözü’ne hayırlı olması temennisinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu