GÜNDEM

Belediye Başkanlarının Talepleri İçişleri Bakanı Çiftçi’ye İletildi

Türkiye Belediye Başkanları Birliği heyeti, göreve yeni başlayan İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yerel yönetimlerin gündemindeki önemli konuları Bakanlık makamına taşıdı. Gerçekleşen görüşmede, belediye başkanlarının uzun süredir çözüm beklediği özlük hakları başta olmak üzere çeşitli talepler ve beklentiler detaylı şekilde ele alındı. Heyet, yerel yönetimlerin daha etkin ve verimli hizmet sunabilmesi için […]
Belediye Başkanlarının Talepleri İçişleri Bakanı Çiftçi’ye İletildi

Türkiye Belediye Başkanları Birliği heyeti, göreve yeni başlayan İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yerel yönetimlerin gündemindeki önemli konuları Bakanlık makamına taşıdı.

Gerçekleşen görüşmede, belediye başkanlarının uzun süredir çözüm beklediği özlük hakları başta olmak üzere çeşitli talepler ve beklentiler detaylı şekilde ele alındı. Heyet, yerel yönetimlerin daha etkin ve verimli hizmet sunabilmesi için belediye başkanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesinin önemine dikkat çekti.

Ziyarette özellikle belediye başkanlarının özlük hakları, yeşil pasaport kullanımı ve VİP geçiş uygulamalarında yaşanan sorunlar gündeme getirildi. Türkiye genelindeki belediye başkanlarının ortak taleplerini aktaran birlik temsilcileri, yerel yönetimlerin karşılaştığı idari ve bürokratik engellerin giderilmesine yönelik görüş ve önerilerini de paylaştı.

Görüşmede, belediye başkanlarının görevlerini daha etkin şekilde yerine getirebilmeleri için gerekli yasal ve idari düzenlemelerin yapılmasının önemine vurgu yapılırken, özlük haklarına ilişkin beklentilerin değerlendirilmesi talep edildi.

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Başkanı Mehmet Yeloğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’ye yeni görevinde başarılar dilediklerini belirterek, belediye başkanlarının ortak sorun ve taleplerini doğrudan iletme fırsatı bulduklarını söyledi.

Yeloğlu, özellikle özlük hakları, yeşil pasaport ve VİP geçişleri konusunda yaşanan sıkıntıları Bakanlığa aktardıklarını ifade ederek, yerel yönetimlerin beklentilerinin dikkate alınacağına inandıklarını kaydetti.

Haberi Paylaş:
PUAN DURUMU
# TAKIM O P
1 GALATASARAY 10 25
2 AMED SPORTİF FAALİYETLER 10 23
3 TRABZONSPOR 10 22
4 BEŞİKTAŞ 10 19
5 KASIMPAŞA 10 17
6 FENERBAHÇE 10 16
7 ARCA ÇORUM 10 16
8 KOCAELİSPOR 10 16
9 GÖZTEPE 10 15
10 İSTANBUL BAŞAKŞEHİR 10 14
11 ERZURUMSPOR 10 14
12 CORENDON ALANYASPOR 10 12
13 ÇAYKUR RİZESPOR 10 11
14 GENÇLERBİRLİĞİ 10 11
15 TÜMOSAN KONYASPOR 10 8
16 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ 10 8
17 SAMSUNSPOR 10 4
18 EYÜPSPOR 10 3