Beklenen Bursluluk Sınav Tarihleri Belli Oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hedefin derece yapmak ise doğru yerde olmalısın sloganı ile eğitime tam gaz devam eden bölgemizin başarılı eğitim kurumlarından Kurşun Kalem Eğitim Atölyesi LGS ve TYT/AYT  bursluluk sınav tarihlerini açıkladı. Kurşun Kalem Eğitim Atölyesi bursluluk sınavları  6 ve 7. Sınıflar için 4-5 Mart 2023 tarihinde 9-10-11. Sınıflar içinde 11-12 Şubat 2023 tarihlerinde yapılacak.Şimdiden başvuruların yoğun bir biçimde sürdüğü bursluluk sınavlarına katılımın yoğun olmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Sınava Giren Herkese İndirim…

Eğitim ve öğretimde farkını ortaya koymayı başaran Kurşun Kalem Eğitim Atölyesi bursluluk sınavlarında da sınava giren her öğrenciye sağlayacağı indirim imkanı ile bir kez daha dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Başvuruların Kışlasaray mahallesi Hürriyet caddesi Namık Kemal sokakta bulunan Kurşun Kalem Eğitim Atölyesine yapılacağını söyleyen Kurucu Gazi İsmailoğulları açıklamasında:” Her yıl elde ettiği dereceler ile adından söz ettirmeyi başaran kurumumuzun bursluluk sınavında sınırlı kontenjan olduğunun altını çizerek sınav hazırlıklarında bizimle yol yürümek isteyen öğrencilerimizi Bursluluk sınavına başvuru için kurumumuza bekliyoruz.% 100 ‘e varan indirimlerin olacağı bursluluk sınavımızda sınava katılan her öğrenciye %25 indirim olanağı veriyoruz. Hatay’ın en güçlü kadrosuyla eğitim fırsatından yararlanmak ve sınavlara en iyi şekilde hazırlanmak için bize katılın… Erken kayıt avantajları ve indirimlerden yararlanmak için bize ulaşın…”dedi.

Kurşun Kalem Eğitim Atölyesi iletişim numarası 0 545 455 89 41

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu