BAYŞAD, “10 Hafta 10 Okul Projesi” kapsamında öğrencilerle bir araya gelecek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

BAYŞAD Hatay İl Başkanı Musa Göçer,  İstiklal Marşımızın kabulü, 18 Mart,  23 Nisan ve 19 Mayıs gibi önemli günlerde bu milli değerlerimizi daha da canlı tutmak adına 10 hafta boyunca 10 okulda etkinlik yapacaklarını açıkladı

Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği (BAYŞAD)Hatay İl Başkanı Musa Göçer, 10 hafta boyunca 10 okulda imza, söyleşi ve dinleti etkinlikleri yaparak gençlerle bir araya geleceklerini duyurdu. İstiklal Marşımızın kabulü, Çanakkale Şehitlerini Anma Günü,  23 Nisan, 19 Mayıs gibi önemi günlerde bu milli değerlerimizi daha da canlı tutmak adına etkinlik düzenleyeceklerini ifade eden Göçer, il olarak 10 Mart Perşembe günü Kırıkhan Final Okulları’nda İstiklal Marşı’nın kabulü dolayısıyla bir etkinlik yapacaklarını söyledi. Göçer, gazetemize yaptığı açıklamada “Bu haftadan başlamak üzere okullarımız kapanıncaya kadar “On hafta on okul” programımız başlıyor. Her hafta ilimiz okullarından birinde imza, söyleşi, dinleti programı yapıp gençlerimizle bir arada olacağız. Bazı programların özel günlere gelmesi için özen gösterdik. İstiklal Marşımızın kabulü, Çanakkale Şehitlerini Anma Günü,  23 Nisan, 19 Mayıs gibi kıymetli günlerimizde bu kıymetleri yaşatmak adına programımızın temelini bunlar üzerinden atacağız.

Son olarak haziranda ölmek zor deyip Nazım Hikmet ve Ahmed Arif’i anma programı ile bitireceğiz.

Bu zincir etkinliklerde bana sesi, sözü, bağlaması, neyi, gitarı ile bir çok sevgili dostum yarenlik edecek. Hepsinin yüreğini şimdiden selamlıyorum.  Gençlerimizi şiirle ana sütü gibi temiz türkülerimizle öz değerlerimizle tanıştırıp bir nebzede olsa teknolojinin soğuk yüzünden uzak tutmaya çalışacağız.  Bu zincirin ilk halkası ilçemizin güzide okullarından biri olan Özel Final Okulları ile başlıyoruz. İstiklal Marşımızın kabulü ile başlamak ayrı güzel oldu. 10 Mart Perşembe günü Kırıkhan Final okullarında olacağım. Okul öğretmen ve idarecilerine emeklerinden ötürü teşekkür ederim” sözlerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu