BAYRAMLAR SIRADAN GEÇEN GÜNLER DEĞİL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

TÜRKİYE MUHTARLAR SENDİKASI GENEL BAŞKANI MUSTAFA ALTAY’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Türkiye Muhtarlar Sendikası Genel Başkanı Mustafa Altay, gönül coğrafyamızı güzelleştiren ve yüreklerimize sevgi, dostluk ve dayanışma tohumlarını eken Ramazan ayının mutluluğunu yaşayarak bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
Başkan Mustafa Altay, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şunları kaydetti:
“6 Şubat’ta yaşadığımız asrın felaketin büyük yıkım yaşayan Hatay’da son iki yıldır buruk bayram sevincini yaşıyoruz. Yeni dönemde şehrimizde yapılacak çalışmalar ile konutların, işyerlerinin sayılarının hızlıca artmasıyla hayatın normale dönmesini, şehir dışındaki vatandaşlarımızın memleketlerine dönmelerini ümit ediyoruz.
Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan günler olmaktan öte, güzelliklerin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayıldığı,yanı başımızdakinin fark edildiği ve gözetildiği, toplumda açılan sosyal yaraların sarıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, bu bayramın bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğimizin pekişmesine ve huzurumuzun tesisine vesile olmasını dilerim.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu