BAYRAM TOYSAL’LI ANKARASPOR YENİLENDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ankaraspor yeni sezondan ümitli. Genç bir kadroyla ligin ilk maçından deplasmandan galibiyetle ayrılan Ankaraspor, bu sezonda zirve yarışının içerisinde olacağını gösteriyor
Ankaraspor Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, geçen yıl Play-Off’tan şanssız bir şekilde elenerek, 1. Lig şansını kaybettiklerini belirterek, yeni dönemde yine hedefi olan bir takım olarak mücadele edeceklerini söyledi.
Katipoğlu,”Bu yılda hocamızın isteği doğrultusunda takıma yetenekli oyuncular kazandırdık, inşallah Bayram Toysal hocamızın yönetiminde 2. Lig’de ses getireceğiz. İlk maçımızda başarılı bir ortaya koyan oyuncularımızı ve teknik heyetimizi ayrıca kutluyorum. Lige iyi başladık, bunu sürdürme gayreti içerisinde olacağız. Ankaraspor camiasının eski günlerine dönmesi için çaba göstereceğiz” dedi.
TOYSAL: KADROMUZ YENİLENDİ
Ankaraspor’un başarılı teknik direktörü Bayram Toysal da, geçen yılki kadronun neredeyse tamamının değiştiğini ve yeni bir takım kurduklarını söyledi.
Yapılan transferlerden ve takımın ilk maçta gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu belirten Ankaraspor teknik direktörü Bayram Toysal, “Değerli başkanımız her zaman bizim yanımızda olmuştur. Takımımız için ne gerekiyorsa taşın altına elini koymaktan çekinmiyor. Bu da bize moral ve güç veriyor. İnşallah yeni dönemde de Ankaraspor ligde söz sahibi olacaktır. Göze hoş gelen futbol oynayan ve rakiplerine korku salan bir ekip olacağız” dedi.
Toysal, transferi şu aşamada kapattıklarını, ihtiyaç halinde oyuncu transfer edebileceklerini sözlerine ekledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu