Bayır:” Hayattaki en büyük engel sevgisizliktir”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Ülkü Ocakları 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Özel Suyu Rengi Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezine ziyaret gerçekleştirdi. Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır ,Yönetim kurulu ve Asena birimi  Özel Suyu Rengi Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören  öğrenciler ile keyifli dakikalar geçirdiler.

Özel Suyu Rengi Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yahya Turan’ın kurumlarında verilen eğitimler konusunda bilgilendirmeler yaptığı Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır ve beraberindeki heyete anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Hayattaki en büyük engel sevgisizliktir diyerek sözlerine başlayan  Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır yaptığı açılamasında :” Antakya Ülkü Ocakları olarak 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bölgemizin başarılı eğitim kurumlarından olan Özel Suyu Rengi Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettik. Kurum Müdürü Yahya Turan bizlere kurumu gezdirerek yaptıkları faaliyetler konusunda bilgilendirmeler yaptı. Öğrencilerimiz ile sohbet ederek onlarla keyifli dakikalar geçirdiğimiz etkinliğimizde tüm öğrencilerimize Türk Büyükleri Serisi Boyama Kitaplarını Hediye Ettik. Misafirperverliğinden dolayı Özel Suyu Rengi Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yahya Turan’a teşekkür ediyor öğrencilerimize ve alanında deneyimli öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu