BAŞKANIMIZ ÖNTÜRK’ÜN TALİMATLARIYLA ÇALIŞMALARA HEMEN BAŞLADIK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kurtuluş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Metin Dingil, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Hatay Mezarlıklar Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Şener’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Uzun yıllar Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Şener, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Her zaman Hatay’ın hizmetkârı olduğunu vurgulayan HBB Hatay Mezarlıklar Müdürü Mustafa Şener, “Büyüklerimiz bizi nerede görmek ister, nerede görev verirse, biz o görevi eksiksiz bir şekilde yerine getirmek için çaba gösteririz. Hatay’a hizmet etmek ve hizmetkârı olmaktan şeref ve gurur duyarız. HBB Başkanım Mehmet Öntürk’ün teveccühü ile atanmış olduğum görevin sorumluluğunun bilincindeyim. Mevki ve makam peşinde değiliz, bizim için önemli olan hizmettir. Başkanımız Öntürk’ün talimatları ile hummalı bir çalışma başlattık, Hatay’ın 15 ilçesinde yer alan mezarlıkların bakım ve onarımlarını yaparak, bayram öncesi tertemiz hale getireceğiz. Ayrıca eksikleri de tamamlayarak, insanlarımızın ziyaretlerini sağlıklı bir ortamda yapmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

Kurtuluş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Metin Dingil de, uzun yıllar Antakya Belediyesi’nde başarılı bir şekilde Temizlik İşleri Müdürü olarak görev yapan Mustafa Şener’in edindiği tecrübe ve deneyimlerini HBB Hatay Mezarlıklar Müdürlüğü’nde de aynı performansla yerine getireceğine inandığını belirterek, “Hayırlı Olsun” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu