BAŞKAN YILMAZ’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz, 26 Ocak Perşembe akşamı idrak edilecek olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Başkan Yılmaz, yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Mağfiretin, bereketin ve lütfun bol olduğu üç aylara ve Regaip Kandili’ne ulaşmış olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan günlerdir. 

Recep ayının ilk cuma gecesi olan Regâib Kandili, adından da anlaşılacağı gibi Allah-u Teâlâ’nın kullarına birçok lütuf ve ihsanlarda bulunduğu, az ibadetlerine karşılık çok sevap verdiği, kıymeti ve değeri büyük, rağbet edilmesi gereken bir mağfiret ve rahmet gecesidir. 

Maneviyatımızın ve dini duygularımızın yoğunluk kazandığı, dayanışma, yardımlaşma, merhamet hislerimizin en üst noktaya ulaştığı Regaip Kandili’nin birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz bir gece olmasını temenni ediyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta değerli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin tüm hanelere barış, huzur ve bereket getirerek hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu